header foto header foto header foto header foto
 
Arbitragecommissie Sep
6

Fluiten wanneer het jou uitkomt - plan zelf je beurten!

Wist je dat het mogelijk is om zelf eenvoudig je fluitbeurten in te plannen? Dit werkt voor iedereen erg prettig; voor de scheidsrechters, omdat zij zichzelf kunnen indelen wanneer het hun uitkomt, en voor de arbitragecommissie, omdat er nog maar weinig wedstrijden overblijven waarop mensen moeten worden ingedeeld.

Werkwijze

Om een fluitbeurt in te roosteren, dien je ingelogd te zijn op de website. Op de vernieuwde website kun je dit doen via de knop leden en dan kiezen voor inloggen. Log vervolgens in met jouw lidnummer en wachtwoord, en kies in het menu voor de optie LARS (Leden Arbitrage Registratie Systeem).

In het inroosterscherm zie je jouw scheidsrechter-niveau (zoals dat in het systeem bij ons bekend is). Je kan alleen inroosteren op wedstrijden die dat niveau behoeven. Als het niveau volgens jou onjuist is dan kan je dit via e-mail bekend maken aan [email protected].

Vervolgens zoek je een wedstrijd op die je wilt fluiten. Als het nog mogelijk is om je in te roosteren dan zie je rechts van de wedstrijd een link "Inplannen". Klik op deze link om je voor die wedstrijd in te plannen. Na het klikken op de link moet je nog extra akkoord geven ter bevestiging van je keuze. Wedstrijden waar je bent ingedeeld worden vervolgens in een groene kleur weergegeven.

Let op: na het inplannen voor een wedstrijd kan je dit niet meer zelf ongedaan maken. Wil je toch een aanpassing maken stuur dan een e-mail naar [email protected].

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.