header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Jan
14

Aangepast alcoholbeleid HC Hisalis

Zoals bekend is per 1 januari 2014 de leeftijdsgrens voor personen aan wie alcoholhoudende drank mag worden verkocht omhoog gegaan van 16 jaar naar 18 jaar. De club werkt sinds 2010 op het gebied van alcoholbeleid nauw samen met de gemeente Lisse. Het bestuur van onze vereniging ziet er op toe dat het alcoholgebruik in lijn is met zowel wetgeving als ook de afspraken die we met de gemeente hierover hebben gemaakt. 

Dat betekent concreet dat alcoholgebruik onder 18 jaar niet meer bij ons op de club is toegestaan. Mede gezien het feit dat de overheid extra controles heeft aangekondigd, en er zeer hoge boetes worden uitgedeeld, doen wij een vriendelijk beroep op de leden om zich hier strikt aan te houden. Het betekent ook dat feesten met minderjarigen voortaan alcoholvrij zullen worden. 

Uit heel veel wetenschappelijk onderzoek blijkt dat je onder de 18 jaar echt niet zou moeten willen drinken (of roken). Daar is ondertussen het iedereen nu ook wel over eens. Een en ander is mooi verwoord met de slogan 'NIX' (zie ook de website van NIX). Ben je onder de 18 jaar, dan krijg je 'NIX'.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.