header foto header foto header foto header foto
 
Arbitragecommissie Maa
27

33 nieuwe Hisalis scheidsrechtercursisten halen kaart!

Goed nieuws voor het scheidsrechtersteam: gisteravond hebben maar liefst 33 nieuwe scheidsrechters hun examen gehaald! Niemand is gezakt dus hulde aan ieders inzet om tot dit supermooie resultaat te komen.

De komende tijd gaan deze nieuwe scheidsrechters onder begeleiding van ervaren arbiters (de zogenaamde 'fluitcoaches') kennismaken met het fluiten. Ze beginnen hierbij met wedstrijden die relatief eenvoudig zijn te fluiten. De begeleiders coachen de nieuwe fluiters en zorgen voor directe (en vooral positieve) feedback. Op deze manier zorgen we er samen voor dat iedereen op een prettige manier kennis kan maken met de praktijk van het fluiten! Na een korte periode met introductiebegeleiding kunnen de nieuwe scheidsen zelfstandig hun eerste wedstrijden gaan fluiten.

We willen als vereniging ook nogmaals onze dank uitspreken naar Ad Verheij en Bertil Scholten van M.H.C. de Reigers die ons als vereniging de afgelopen maanden hebben ondersteund met het uitrollen van scheidsrechtersbegeleiding. Na de eerste maand kunnen we terugkijken op vooral hele positieve feedback van zowel de scheidsrechters, de fluitcoaches alsmede de thuis- en bezoekende teams!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.