header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Jul
25

Aanleg derde veld Hisalis begonnen!

De aannemer is donderdag begonnen met de aanleg van het derde veld. De hekken rondom veld twee en het G-veld zijn reeds verwijderd. In de volgende fase van de bouw zal de groenstrook worden aangepast zodat de velden "dwars" kunnen komen te liggen. Nadat de bestaande kunstgrasmatten verwijderd zijn moet de ondergrond geprepareerd gaan worden. Dit werk omvat aspecten als het aanbrengen van drainagevoorzieningen en het prepareren van de onderbouw ("lava" en/of zand). Daarna volgt de sporttechnische laag en ten slotte de opbouw van de velden met onder meer nieuw hekwerk, het verlichting systeem en de bestrating rondom de velden. 

De bouw valt formeel onder de regie van de gemeente Lisse. Bestuurslid Riet Austie heeft namens Hisalis zitting in de bouwcommissie en zal mede toezien op de voortgang en kwaliteit. De vereniging is haar buitengewoon dankbaar - zonder haar toewijding en inspanning was er dit jaar zeker geen derde veld geweest!

Al met al zal het natuurlijk een hele klus zijn om de nieuwe velden tijdig op te leveren. De drie velden zijn volgens de huidige planning in de tweede week van september gereed. Doordat er in de eerste week van de competitie dus maar één veld beschikbaar zal zijn buigt de technische commissie zich momenteel over een aangepast trainingsschema. Het wedstrijdsecretariaat zal ook tijdens de start van de competitie creatief moeten omgaan met de gegeven beperking. Wedstrijden zullen tijdens deze periode waarschijnlijk meer dan gebruikelijk ‘uit’ moeten worden gespeeld.PS: in 2002 was veld twee (toen nog gras) oorspronkelijk ook gekanteld. In 2002 fotografeerde de KNHB alle clubs vanuit de lucht. Hieronder een foto van de toenmalige situatie. Het past dus echt!


Gerelateerde nieuwsberichten

Barcoaches gezocht

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.