header foto header foto header foto header foto
 
Arbitragecommissie Nov
16

Opfrisser arbitrage in de zaal

Net als in voorgaande jaren zal ieder zaalteam per wedstrijd zelf één scheidsrechter moeten aanleveren. Teams die in de veldcompetitie als elftal spelen moeten een scheidsrechter leveren die in het bezit is van een clubscheidsrechter (CS) kaart. Voor jongste jeugd teams (spelen nu achttal-hockey) is deze verplichting niet aan de orde; in deze competitie spreken we over spelbegeleiders in plaats van over scheidsrechters.

In beide gevallen moet men natuurlijk wel goed op de hoogte zijn van de spelregels in de zaal. Aangezien de vorige zaalcompetitie weer even geleden is willen we jullie de mogelijkheid bieden om de verschillen tussen veld- en zaalregels weer even op te frissen c.q. goed uit te leggen.
 
Voor spelbegeleiders, scheidsrechters, coaches, trainers en andere geïnteresseerden die op de hoogte moeten (of willen) zijn van de zaalregels organiseert de arbitrage commissie op vrijdag 21 november om 20.00 uur een bijeenkomst in het clubhuis. Op deze avond zullen de verschillen tussen de veld- en zaalregels aangestipt worden en is er de kans om vragen te stellen.
 
Tot de 21e!
 
De arbitrage commissie

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.