header foto header foto header foto header foto
 
Arbitragecommissie Dec
26

Arbitrage midwinter wedstrijden

De speeldagen en wedstrijden van de midwinter veldcompetitie zijn bekend. Dat betekent dat we ook beginnen met de scheidsrechterplanning. Belangrijk: de opzet van de senioren midwintercomptetie is gelijk als in het vorige seizoen. De 'thuis' wedstrijden kunnen op een andere locatie zijn. De seniorenteams moeten in alle gevallen zelf (!) voor een 'thuis' scheidsrechter zorgen!

De juniorenwedstrijden die onder begeleiding van een fluitcoach worden gefloten zijn reeds ingedeeld. De betreffende scheidsrechters zijn hierover al bericht. De overige juniorenwedstrijden staan nog open. Scheidsrechters kunnen zichzelf nu indelen voor deze wedstrijden. Door jezelf in te delen voorkom je dat je door de arbitragecommissie wordt ingedeeld op een dag en/of tijd waarop je niet beschikbaar bent. Vanaf zondag 28 januari 20:00 uur zal de arbitragecommissie scheidsrechters gaan indelen.

Wanneer je inlogt op de site, zie je rechts in beeld een link 'LARS' staan (Leden Arbitrage Registratie Systeem). Klik hierop en zie voor welke wedstrijden je jezelf kunt indelen.  

Let op: ben je ingedeeld door de arbitragecommissie, en kan je niet, dan dien je zelf voor vervanging te zorgen! 

Notabene: de diensten voor de fluitcoaches zijn nu ook in te plannen. De fluitcoaches kunnen zichzelf (online) indelen tot zondag 28 januari 20:00 uur. 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.