header foto header foto header foto header foto
 
Ledenadministratie Apr
12

Opzeggen lidmaatschap seizoen 2015/2016

Beste hockeyers en ouders. Hopelijk heeft iedereen to nu toe een fijn hockey seizoen doorlopen! Toch kan het zijn dat je om wat voor reden dan ook volgend seizoen wilt stoppen met hockeyen bij Hisalis. Hieronder kan je nalezen welke procedure je dan volgt.

Opzeggen vóór 1 mei 2015

Uitsluitend schriftelijke opzeggingen ter attentie van de ledenadministratie worden geaccepteerd. De opzegging verstuur je voor 1 mei via een e-mail (onder vermeldig van naam en adresgegevens) naar: [email protected].

Opzeggen na 1 mei 2015

Zeg je na 1 mei 2015 het lidmaatschap op, dan ben je de contributie voor het aankomende seizoen (2015-2016) volledig verschuldigd.

Bevestiging

De opzegging is pas definitief op het moment dat je een bevestiging hebt ontvangen van de ledenadministratie. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan opnieuw contact op met de ledenadministratie.

Belangrijk

Opzeggen bij/via een coach of trainer is geen officiële opzegging.

Opnieuw aanmelden

Zeg je jouw lidmaatschap voor 1 mei, op maar meld je je opnieuw aan voor 1 oktober (dus spelen nieuw seizoen), dan wordt een administratietoeslag van € 34 in rekening gebracht.

Samenvattend
  • Opzeggen voor 1 mei: geen kosten.
  • Opzeggen na 1 mei: de gehele contributie voor het nieuwe seizoen is verschuldigd.
  • Opzegging voor 1 mei en aanmelding voor 1 oktober: de contributie van het nieuwe jaar wordt verhoogd met een administratietoeslag van € 34. Plaatsing in een specifiek team kan alleen onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Indien er vragen zijn over het opzeggen meld deze dan bij [email protected].

We wensen iedereen een prettig vervolg van het seizoen toe! Uiteraard zien we jullie allemaal graag weer volgend seizoen terug op en rond onze velden!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.