header foto header foto header foto header foto
 
Arbitragecommissie Okt
3

Week van de scheidsrechter

In de week van 3 t/m 11 oktober is het de week van de scheidsrechter. Dit is een landelijke actie en kun je op meerdere verenigingen tegenkomen. In deze week willen we onze scheidsrechters eens extra in het zonnetje zetten. Ondanks dat we (helaas) wel eens vitten op de scheids, zijn we toch blij dat ze er zijn. Uiteindelijk hebben we elke week weer twee scheidsrechters voor elke wedstrijd nodig om deze te kunnen spelen. 
 
Een extra bedankje is in deze week wel op z'n plaats. Vandaar dat we alle teams willen vragen om na te denken over hoe jullie je scheidsrechters in de week van de scheidsrechter in het zonnetje gaan zetten. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door met het hele team de scheidsrechter zowel voor als na de wedstrijd een hand te geven, door een speciale yel, een kaartje of een ander gebaar.

We horen graag wat jullie bedacht (en uitgevoerd) hebben. We kunnen dit dan weer delen met andere teams en gebruiken als voorbeeld voor volgend seizoen.
Let op! De actie is deze zaterdag al van start gegaan!!!
 
Daarnaast kunnen alle leden een scheidsrechter nomineren. Dit kan een scheidsrechter zijn die heel goed gefloten heeft, goed gereageerd heeft op een situatie, heel jong is, of zich heel goed en snel heeft ontwikkeld. Het gaat hierbij om scheidsrechters die bij ons op de club fluiten. 

Wij zullen deze scheidsrechter nomineren bij de KNHB. Hij of zij kan dan verrast worden door een bondsscheidsrechter en bijvoorbeeld samen een wedstrijd fluiten of tijdens het fluiten begeleid worden. 

Geef je scheidsrechter voor 10 oktober op door een mail te sturen naar [email protected] met daarin wie je nomineert en waarom.
 
Heb je nog vragen, dan horen we het graag!
 
Nanda Ruigrok - Janssen
Arbitrage CommissieSponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.