header foto header foto header foto header foto
 
Arbitragecommissie Dec
4

Fluiten in de zaal

Komend weekend worden de eerste wedstrijden in de zaal gespeeld. Dit jaar gaan er meer Hisalis teams dan ooit in de zaal spelen. Geweldig natuurlijk! Helaas zorgt dit voor wat betreft het fluiten voor enkele knelpunten. Deze problemen willen we samen met jullie gaan helpen oplossen.

Er zijn een aantal teams die nu heel veel moeite hebben om voor elke wedstrijd een scheidsrechter te regelen. Veelal zijn dit teams die weinig tot geen ervaring hebben met de zaal en binnen het team niet over (voldoende) scheidsrechters beschikken.

We willen graag een lijstje met scheidsrechters gaan maken die af en toe willen fluiten bij teams die moeite hebben met het vinden van scheidsrechters.

Heb je een scheidsrechterskaart, en zou je een keer een zaalwedstrijd van een team van onze club willen fluiten, stuur dan een mail naar: [email protected]. Wellicht kan je ook al aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. 

Alle kleine beetjes helpen! Schroom dus niet om je op te geven - zelfs als je bijvoorbeeld alleen maar eenmalig zou kunnen fluiten.

Jullie scheidsrechter-inzet zal zonder twijfel met veel waardering door deze teams worden ontvangen. Alvast bedankt scheidsrechters!

Arbitragecommissie
Samen verenigen = samen sterk. 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.