header foto header foto header foto header foto
 
Van de voorzitter Jan
9

Van de voorzitter

De kerstvakantie zit erop, zo ook de oliebollen, de kinderen zijn naar school, eenieder gaat over tot de orde van de dag. Een korte periode van rust en bezinning hebben we weer achter ons gelaten.

Rust is er de afgelopen weken binnen de club niet geweest, de zaalhockeycompetitie draait op volle toeren, met over het algemeen mooie resultaten. Maar wat nog belangrijker is dan de resultaten, zijn de wedstrijden die we niet meer ver weg hoeven te spelen; adieu Den Helder en Alkmaar. Wedstrijden in de nabije omgeving spreken eenieder aan. De evaluatie van de omschakeling van district Noord-Holland naar Zuid-Holland moet nog plaats vinden, maar als ik de geluiden om mij heen hoor, is de overstap naar Zuid-Holland een goede keuze van de Zaalhockeycommissie geweest.
In mijn bericht voorafgaand aan de start van de tweede seizoenshelft, zo begin maart, zal ik nog kort op het zaalhockeyseizoen terugblikken.

Waar men ook niet stil heeft gezeten, is in de veilingcommissie! Jullie hebben allemaal de datum genoteerd, maar vooruit nog een keer:

Zaterdag 16 januari om 19.45 uur start de veiling,
Voorafgegaan door de Nieuwjaarsborrel, vanaf 18.30 uur. Komt allen!

Op de website www.hisalis-veiling.nl kan al geboden worden! Hier zijn ook de last-minute ingekomen kavels terug te vinden.

En aan de junioren die dit lezen: zeg dat je ouders gaan. Er zijn zoveel leuke veilingitems, wat dacht je van een Hisalis-shirt met daarop de handtekeningen van de spelers van het Nederland Heren elftal. Die is toch supergaaf boven je bed!!
Alle ingrediƫnten om tot een gezellige en geslaagde avond te komen zijn aanwezig.

Met dit vooruitzicht wens ik jullie allen, mede namens de overige bestuursleden, een gezond, gelukkig en sportief 2016 toe!
Ik hoop velen van jullie op 16 januari te mogen begroeten.

Jan Karel Sterkenburg
Voorzitter HC Hisalis

Gerelateerde nieuwsberichten

De nieuwe velden worden steeds meer realiteit

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.