header foto header foto header foto header foto
 
Arbitragecommissie Sep
16

Scheidsrechterexamen op 4 november

Op vrijdagavond 4 november zal er weer een clubscheidsrechter-examen worden afgenomen. Voor spelers en speelsters vanaf de A-leeftijd is dit examen verplicht. Spelers in de B-leeftijd mogen op vrijwillige basis deelnemen. Het is echter ook mogelijk om als ouders/begeleider op te gaan voor het examen. 
  • Leden die verplicht zijn het examen af te leggen worden automatisch ingeschreven, en ontvangen hiervan een mail van de arbitrage commissie. 
  • Ouders en/of teambegeleiders die mee willen doen aan dit examen kunnen zich melden via een mail aan: [email protected]. Goed te weten: alleen spelende leden (vanaf de A-leeftijd) worden ingedeeld om wedstrijden te fluiten. Ouders en/of teambegeleiders met een CS-kaart worden dus niet ingedeeld, maar MOGEN als ze dat willen dus wel fluiten. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 september. Per die datum wordt ge├»nventariseerd of er plekken over zijn (en welke worden ingevuld met B-leeftijd leden). 
De opleiding tot clubscheidsrechter is grotendeels "online". Na de inschrijving wordt er automatisch een mail verstuurd met een link naar de digitale leeromgeving. Hier worden de regels uitgelegd en geoefend. 

Op een nader te bepalen datum zal er in het clubhuis een spelregelavond worden georganiseerd. Er wordt dan meer ingegaan op de regels en er worden dan natuurlijk vragen van de examenkandidaten beantwoord. Ook vlak voorafgaand het examen zal de examinator nog extra informatie geven en vragen beantwoorden. 

Het examen zelf bestaat uit een aantal multiple-choice vragen, welke direct na het examen worden nagekeken. Na een positief resultaat zal de KNHB binnen een aantal weken het "felbegeerde" pasje opsturen naar de vereniging. Wij zorgen er dan voor dat ze snel bij jullie terecht zullen komen.

De Arbitragecommissie

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.