header foto header foto header foto header foto
 
Arbitragecommissie Okt
6

Week van de scheidsrechter

De KNHB heeft sinds een aantal jaar de eerste week van oktober uitgeroepen tot de week van de scheidsrechter. We willen jullie ook dit jaar weer vragen om dit weekend jullie scheidsrechters in het zonnetje te zetten.
 
Voor elke wedstrijd zijn er scheidsrechters aanwezig om de wedstrijd in goede banen te leiden. Dit zal de ene keer wat beter lukken dan de andere keer, maar over het algemeen zijn teams vrij tevreden over de scheidsrechters op onze club.

Bij de jongste jeugd wordt veel gefloten door ouders; bij jeugd en senioren teams grotendeels door spelers van oudere teams. En ondanks dat iedereen wel een op de scheids moppert (binnensmonds natuurlijk...) zijn we allemaal weer blij als de wedstrijd wordt gefloten en we ons daar geen zorgen over hoeven maken.
 
Goed moment om deze dankbaarheid extra te laten blijken. We willen alle teams, ook de uitspelende teams, vragen om dit weekend iets extra's te doen voor hun scheidsrechter. Een extra bedankje van het hele team of een extra compliment na afloop van de wedstrijd, doet al veel goeds.

Deel je ervaring dit weekend via social media met #scheidsbedankt.
 
We weten dat we op jullie kunnen rekenen om de scheidsrechters, die Hisalis teams dit weekend fluiten, met een extra goed gevoel van het veld te laten gaan!!
 
Met sportieve groet,
de arbitrage commissieSponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.