header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey Nov
6

Start trainingen zaalhockey

Vanaf 14 november starten we met zaaltrainingen! We hebben het zaalschema voor de eerste drie weken uitgewerkt. In de eerste drie weken traint iedereen drie keer binnen. Het kan zijn dat je niet direct in week 46 in de zaal start, dit wordt in de twee weken daarna goedgemaakt.

We hebben geprobeerd om ieder team zoveel mogelijk rond zijn eigen trainingstijd en dag in te delen. Helaas kunnen we gezien het beperkte aantal zaaluren niet "1:1" de veldtijden aanhouden. Het kan zelfs voorkomen dat je op zaterdag of zondag traint. Hierbij houden we uiteraard rekening met de wedstrijden. Graag hiervoor jullie begrip.

Het zaalschema kan je hier inzien:
http://hisalis.nl/site/default.asp?option=960&t=2&pid=26

Het veldschema, dus veldhockey training, is dus ook afwijkend vanaf week 46:
http://hisalis.nl/site/default.asp?option=960&t=1&pid=27

Beide schema's zijn dus 'aanvullend' op elkaar! 

Er zijn drie locaties waar getraind gaat worden, kijk dus goed waar je ingedeeld staat (Waterkanten, FC Lisse, VVSB Noordwijkerhout)!

Vanuit de zaalcontributie heeft ieder team recht op tien zaaltraining uren. Er zijn nog wat extra uren beschikbaar, deze kunnen als team ingekocht worden via [email protected]. We zullen deze uren zoveel mogelijk eerlijk verdelen.

Let op: teams kunnen dit seizoen niet zelfstandig uren inkopen bij Sportfondsen en FC Lisse. Hisalis heeft hier afspraken over gemaakt met Sportfondsen en FC Lisse. Wil je in de kerstvakantie nog uren voor bijvoorbeeld een oefenwedstrijd laat dat dan ook via het genoemde email-adres weten. Dan gaan wij kijken of we daarvoor een zaal kunnen regelen.

Vanaf 28 november ligt het veldhockey stil en zullen we 100% overschakelen op zaalhockey. Zodra het wedstrijdschema voor de zaal bekend is zullen we de resterende weken in gaan delen. Op deze manier willen we proberen iedereen te laten trainen in de week voorafgaand aan de wedstrijd. De schema's  zullen z.s.m. worden gecommuniceerd via het trainingsschema op de site en in de App.

Zodra de laatste veldwedstrijden zijn geweest maken we (op veld twee) drie balkenveldjes. Ook hier maken we een schema voor. Voor de keepers komt er aparte zaaltraining op donderdagavond. Verdere communicatie hierover zal komen van de keeperstrainers.

Als laatste is er een mooie sponsoraanbieding van Fit&Shape om met de teams voor een vriendenprijs bij hun op locatie aan de slag te gaan! Zie ook: http://hisalis.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=1792&Volledig=1

Gerelateerde nieuwsberichten

Keeperstraining in de zaal.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.