header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Apr
1

Wat doen we met de opbrengst van de veiling?

Even ter herinnering… in januari 2016 heeft Hisalis een veiling georganiseerd met het doel om met de opbrengst onze bar/keuken te moderniseren. De veiling heeft door de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren € 18.000,- opgebracht. Wat is er vervolgens gebeurd? Na de veiling is een groep vrijwilligers met een achtergrond in bouw en/of horeca benaderd om de plannen hiervoor uit te werken: de "clubhuis45 commissie”.

De commissie is vol ambitie gestart en heeft samengewerkt met externe deskundigen die belangeloos hun advies hebben gegeven. Hierbij is een plan ontwikkeld waarin niet alleen de bar/keuken maar ook de andere delen van het clubhuis worden meegenomen. Dit vanuit de gedachte dat Hisalis de ruimte van het clubhuis in de toekomst slimmer wil inzetten: "Clubhuis van de toekomst”.

Het bestuur heeft aangegeven de visie van "Clubhuis van de toekomst” te ondersteunen, maar dat daar op dit moment noch budget, noch noodzaak voor is. Het bestuur heeft gevraagd aan de commissie het plan te faseren en in de eerste fase te focussen op de aanpassingen van de bar en de keuken. Waarbij de aanpassingen binnen het budget moeten worden gerealiseerd. Voor deze eerste fase hebben wij indicatieve kostenopgaven ontvangen, hiermee kunnen wij offertes concreet maken. 

Door slim gebruik te maken van vrijwilligers en sponsoren, hopen wij minimaal de reserves van de club aan te spreken. Op het moment dat de kosten het budget overstijgen kan de ALV worden gevraagd om daar akkoord op te geven.

Het streven van het bestuur is om de aanpassingen buiten het veldseizoen -in de zomervakantie- te realiseren. Zodat we tijdens het seizoen gebruik kunnen maken van ons clubhuis.

Op naar een mooie zomer.

Gerelateerde nieuwsberichten

Barcoaches gezocht

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.