header foto header foto header foto header foto
 
Van de voorzitter Sep
7

Van de Voorzitter - Hulde aan iedereen die mee geklust heeft

Met nog vers de geweldige prestaties van de beide Nationale teams in het geheugen staan we weer aan het begin van het nieuwe seizoen. Vol met inspiratie en ambitie om er een mooi en succesvol seizoen van te gaan maken.

Er is in de zomerstop het nodige gebeurd op ons complex. Zo is het eerste veld voorzien van een video-analyse systeem. Daarmee worden straks wedstrijden en trainingen door de trainers samen met de spelers geanalyseerd. Aan de hand van de beelden en de uitleg kan iedereen op een hoger spelniveau komen wat ook het plezier in het spel alleen maar ten goede komt. De analyse is niet alleen voor de hogere teams, maar voor alle teams. Ieder team gaat gebruik maken van de opnamen.

Het is daarom zo ontzettend zonde dat de bespeelbaarheid van Veld 1 op dit moment (heel) slecht is. Vanuit het bestuur zijn wij constant in overleg met de gemeente en met de onderhoudsploeg om te kijken op welke manier het veld beter bespeelbaar kan worden. Dat er iets moet gebeuren is ondertussen wel duidelijk.

Verder, wat jullie niet ontgaan kan zijn als je al op de club bent geweest, heeft het clubhuis een kleine metamorfose ondergaan. Met onder andere het geld van de veiling uit 2016, heeft het "bargedeelte” een heel andere uitstraling gekregen. Daarnaast zijn de oude keuken, het voorraadhok, de gang en de kleedkamer onder handen genomen. De komende weken worden nog de puntjes op de "I” gezet en dan hebben we een onderkomen om trots op te zijn.

Met professionele hulp van derden en met de enorme inzet van een groep vrijwilligers is de klus in 6 weken geklaard. Vanaf deze kant wil ik namens het bestuur iedere vrijwilliger die heeft meegeholpen echt enorm bedanken voor hun inzet en hun hulp. Zonder jullie vrijwilligers was het niet gelukt om het zo mooi te maken als het nu is. Laten we met zijn allen daar zuinig op zijn en voorzichtig mee omgaan.

Op 17 september a.s., de eerste "Super Sunday” in ons lustrumjaar, vindt in de middag de officiële opening van het vernieuwde clubhuis plaats. Nadere details daaromtrent volgen nog.

Namens het bestuur, wens ik jullie dit seizoen veel succes!


Gerelateerde nieuwsberichten

De nieuwe velden worden steeds meer realiteit

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.