header foto header foto header foto header foto
 
Van de voorzitter Aug
29

Van de Voorzitter

VAN DE VOORZITTER

 

Na een hopelijk geslaagde vakantie voor iedereen is het nu weer gedaan met de rust. Het hockeyseizoen gaat weer beginnen. En …, we hebben er veel zin in!

 

Overigens slaat de rust niet op de activiteiten op of rondom onze club. Er is namelijk enorm veel gebeurd gedurende de afgelopen 2 maanden. Bestuur, commissies en vrijwilligers hebben enorm hard gewerkt om alles voor de start van het nieuwe seizoen in orde te maken. Vanaf deze plaats een woord van dank aan iedereen die zich heeft ingezet om er een flitsende start van te maken.

 

1. We hebben twee nieuwe hoofdtrainers/-coaches die behalve onze keurkorpsen Heren 1 en Dames 1 ook enkele selectieteams in de jongens- respectievelijk meisjeslijn voor hun rekening gaan nemen. Eric Groenhart en Jörg Butz verzorgen al twee weken de training maar hebben voorafgaand daaraan veel energie gestoken in een goede voorbereiding en een perfecte organisatie.

2. Een nieuw clubhuis met veel meer ruimte, een moderne sfeervolle inrichting met prachtig meubilair en fraai gespoten wanden.

3. Een nieuwe bar met een andere leverancier (Heineken) met een nieuw DAVID biertap systeem, en een professioneel koffieapparaat zodat we nu zelfs Expresso, Cappuccino, Wiener Melange, etc. kunnen serveren.

4. Een spetterend openingsfeest op zaterdag 1 september. We beginnen met een Open Dag en hockeyspelletjes voor de jongste leden van onze club. Daarna een interessante en leerzame clinic van Hoofdtrainer Jörg Butz voor de D- en C-jeugd (wel inschrijven, wie eerst komt, her eerst maalt) en vervolgens een demonstratiewedstrijd tussen Heren 1 en de Boekaniers, een team van oud internationals en oud Hoofdklasse spelers. Daarna vindt de officiële opening plaats en aansluitend een borrel. De dag wordt afgesloten met een knallend OPENINGSFEEST.

5. De komst van B4KIDS onze partner die op de nieuwe bovenverdieping gaat beginnen met een naschoolse opvang waarbij de nadruk zal liggen op sport, spelletjes, gezond en actief bewegen.

6. Nieuwe sponsors en nieuwe sponsoracties waardoor de vereniging wat ruimer in zijn jasje gaat zitten. Immers door de investeringen die wij als vereniging de afgelopen jaren hebben gedaan, hebben we financieel wel een jasje uitgedaan. Alles is echter verantwoord gebeurd, dus de vereniging loopt weinig risico. Echter het is prettig als we af en toe eens iets extra kunnen doen voor onze leden zonder altijd de laatste euro in de kas te zien.

7. De V-factor commissie gaat verder en start een nieuwe actie met Catch en Match. Inmiddels zijn veel nieuwe vrijwilligers die via de V-factor actie zijn geworven, hun activiteiten gestart of zullen dit zeer binnenkort gaan doen. Veel succes allemaal.

8. Er komt een nieuwe opzet voor de indeling van de verplichte bardiensten. Vooral in het begin zal dit even wennen zijn. Maar de positieve en geruisloze manier waarop een dergelijk systeem inmiddels bij meerdere hockeyvereniging gebruikt wordt, geeft ons alle vertrouwen dat dit een “stap vooruit” zal zijn.

9. Ehockey zal worden vervangen door LISA. Met name Jos Caspers heeft hierin gedurende de zomermaanden enorm veel arbeid gestopt en alles voorbereid. De intentie is om het systeem actief te hebben voor het begin van de competitie in het weekend van 8/9 september. Daaraan vast zit een nieuwe website of een aanpassing van de huidige website.

10. Helaas zullen we als vereniging over moeten gaan tot een selectieve ledenstop voor sommige leeftijdscategorieën, in verband met het acute velden tekort wat we met name op de zaterdag hebben.

11 Het invoeren van automatische incasso in het financiële handelen binnen onze vereniging. Door de enorme toename van het aantal leden, is de tot nog toe gebruikelijke werkwijze veel te arbeidsintensief en kan dit onmogelijk meer op het bordje van één vrijwilliger worden gelegd.

12. Nieuwe teamindelingen, nieuwe ronde en dus nieuwe kansen voor iedereen.

 

Kort en goed, we zijn klaar voor een nieuw hockeyjaar,

 

Allemaal veel plezier en veel succes!

 

Marc Geerts

Voorzitter

 

Gerelateerde nieuwsberichten

De nieuwe velden worden steeds meer realiteit

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.