header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey Nov
5

Trainingsschema Zaalhockey Week 47 en 48

Zoals in de zaalnieuwsbrief eerder al is aangegeven, gaat vanaf het weekend van 9 december de zaalhockey competitie weer starten.

 

Natuurlijk is het dan wel prettig als iedereen al een paar keer in de zaal heeft getraind, om weer te wennen aan de andere ondergrond en de snelheid van het zaalhockey. Daarom hebben we nu alvast de 1ste twee weken van het zaaltrainingsschema voor jullie gemaakt (zie bijlage). De zaaltrainingen starten in de week van 20 November. We zullen er naar streven dat elk team minimaal 3 x zaaltraining heeft gehad voordat de 1ste wedstrijd gespeeld gaat worden. De rest van de zaaltrainingen (zoals het er nu naar uit ziet 10x) zullen we zoveel mogelijk plannen in de week voorafgaande aan het wedstrijdweekend. Het wedstrijdschema is nog niet bekend, dus daarom nu nog maar 2 weken van het trainingsschema, de rest volgt zo spoedig mogelijk. Ook zijn er een paar teams die in de 1ste twee weken in het "weekend” zaaltraining hebben terwijl ze ook nog op het veld een wedstrijd moeten spelen, dat is niet ideaal maar omdat we iedereen zaalritme op willen laten doen kan het helaas niet anders.

 

Vanzelfsprekend zullen hierdoor veldtrainingen komen te vervallen, dit omdat we het niet nodig vinden om 3 x per week te gaan trainen en we trainers die zaaltraining geven niet ook nog eens op veld kunnen indelen op dezelfde tijden 😉 . De veldtrainingen die uitvallen verdwijnen ook uit de teamapp. Binnenkort zal ook het zaal trainingsschema in de app verwerkt zijn. Kijk tot die tijd dus GOED op de site wanneer je waar moet trainen.

 

We hebben geprobeerd om alle teams (zeker de allerkleinsten) zoveel mogelijk op dezelfde dag te houden als dat er nu op het veld wordt getraind. Alleen door de beperkte zaalruimte lukt dit niet altijd daarvoor onze excuses. Qua start tijden hebben we sowieso iets moeten schuiven. Wij publiceren nu alvast de tijden zodat iedereen daar dan alvast rekening mee kan houden in het maken van andere afspraken.

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.