header foto header foto header foto header foto
 
Van de voorzitter Maa
26

Van de Voorzitter

Het zaalhockey-seizoen zit er weer op. De goede resultaten van het afgelopen jaar hebben ervoor gezorgd dat een groot aantal teams hoger is ingedeeld, waardoor er meer van de spelers en speelsters wordt gevraagd. 

Zet in ieder geval in de agenda dat we op zondag 15 april de zaalkampioenen gaan huldigen.

Na een valse start als gevolg van Siberische kou is de tweede helft van de veldcompetitie nu echt begonnen. We hebben de eerste wedstrijden achter de rug en iedereen is enthousiast.

Soms een beetje te enthousiast merken we de laatste tijd. Zoals jullie weten zijn de hockeyvelden aan de rand van de gemeente gevestigd waar achter de randweg woonwijken zijn gelegen. Ik heb al eens in een eerdere "Van de Voorzitter” geschreven dat we rekening met de omwonenden moeten houden. Het geluid van een bal op de plank in een doel gaat verder dan je denkt! Nogmaals: houd rekening met elkaar!

De laatste tijd verschijnen er steeds vaker mobiele geluidsboxen op en rond de velden. Met onmiddellijke ingang is het niet meer toegestaan om die geluidsboxen te gebruiken. Dat geldt niet alleen voor ons, maar ook voor de tegenstanders. Dat verbod geldt niet alleen op de wedstrijddagen, maar ook tijdens de trainingen. Het veroorzaakt te veel overlast aan de omgeving.

De periode van de activiteiten ligt ook weer voor ons. Deze week vindt de Friends Week plaats, een week dat je vriendjes/vriendinnetjes mee kan nemen naar een training. Daar is al de nodige aandacht aan gegeven, maar hierbij doe ik nogmaals een oproep aan onze jeugd van de basisschool. Kijk eens op school of je een vriendje of vriendinnetje weet die het leuk zou vinden om te gaan hockeyen. Neem hem of haar mee. Ook aan de ouders: zegt het voort!

De hockeyplaatjesactie bij de Hoogvliet is net van start gegaan. Het ruilproces van de dubbele plaatjes is nu al begonnen. Medio mei wordt er op de club een grote ruilmiddag georganiseerd.

Na een geslaagd Winterfeest gaan we op zaterdag 7 april een Pub Quiz houden voor de senioren. Er kan nog ingeschreven worden!

Half april start ook weer de Geranium-actie, dit jaar niet meer onder de bezielende leiding van Jocelyn Filippo. Helaas heeft een oproep niet geleid tot een spontane aanmelding van één of meerdere senioren-spelers of ouders. Alléén voor dit jaar zal het bestuur de taak op zich nemen om te proberen het resultaat van het afgelopen jaar te evenaren en nog liever te overtreffen.

Om mee af te sluiten: jullie zijn onlangs geïnformeerd over de status van het nieuwe Hisalis-tenue! Via de mail/app/website zal meer informatie volgen.

Zoals jullie zien gebeurt er niet alleen op de velden genoeg, maar ook daarnaast!

Ik wens jullie voor de rest van het seizoen veel speelplezier en mooie aansprekende resultaten. 

Tot langs de lijn of bij een van de activiteiten.


Gerelateerde nieuwsberichten

De nieuwe velden worden steeds meer realiteit

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.