header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen H1/D1 Apr
1

Heren 1 ten onder bij gedreven Catwijck: 4-1 verlies uit

Na de 9-0 winst op Hoevelaken vorige week, leek een uitwedstrijd tegen de nummer laatst van de competitie geen grote hindernis voor Hisalis. Eind september werden bij Hisalis thuis de mannen uit Katwijk nog met 5-0 naar huis gestuurd, maar zondagmiddag was het een heel ander verhaal in de returnwedstrijd. Op het zware zandveld bleek het erg lastig spelen voor Hisalis, terwijl het gedreven Catwijck daar geen moeite mee leek te hebben. De eerste helft kwam Hisalis nog op voorsprong door een prachtig doelpunt van Sven Cozijn uit de strafcorner. Daarna ging het spel over en weer waarbij geen van beide teams het verloop kon bepalen. Maar vlak voor rust waren er twee uitbraken van Catwijck die beide resulteerden in een doelpunt, zodat Hisalis met 2-1 achterstand de rust in ging.

Na rust leken de bezoekers weinig geïnspireerd terwijl de thuisploeg voor eigen publiek fel op elke bal was. Hisalis leed veel balverlies en kreeg geen grip op het spel. De 3-1 was discutabel maar de 4-1 was weer overtuigend van Catwijck dat vol vertrouwen bleek in eigen kunnen.

Twee kaarten gingen naar Hisalis wegens obstructie, de frustratie over het geboden spel was voelbaar.  Verdediger Andi  Lehmann was onvermoeibaar in het aanvuren van zijn ploeg, en ook Dirk Jan Remmerswaal en Sven Cozijn bleken zoals altijd harde werkers. Maar de teamspirit kwam er niet in op het trage veld en daarom bleven de drie punten verdiend achter bij de heren van Catwijck.

Foto’s Heren 1: Auke Hoekstra