header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jun
28

Indeling senioren

Nieuws afbeelding
De indeling voor de teams van seizoen 2019-2020 is bekend gemaakt. Dit jaar starten we met vier damesteams, dames 1, dames jong 1, 2 en 3.

We hebben ervoor gekozen geen dames 2 in te schrijven. De dames jong competitie is een aparte competitie voor senioren van 18 tot 25 jaar. Dat betekent dat er gespeeld wordt tegen spelers van ongeveer dezelfde leeftijd en sterkte, wat leidt tot een leuke gelijkwaardige competitie.

Dames 1 bestaat op dit moment uit 19 speelsters, waarvan er na de voorbereiding nog drie afvallen, die bij dames jong kunnen instromen.

Op dit moment zijn de dames jong teams nog niet zo ruim bezet. We proberen deze teams voor de competitie nog aan te vullen. Als de teams voor de start van de competitie niet vol genoeg zijn, worden deze teams structureel aangevuld met speelsters uit de juniorenlijn. Daarover zijn reeds afspraken gemaakt met de coaches van de betreffende teams.

Bij de heren wordt dit jaar gestart met drie teams, veteranen, heren 1 en 2. 
Heren 1 bestaat op dit moment uit 19 spelers. Na de voorbereiding zal dit worden teruggebracht naar 16 spelers. Heren 2 is op dit moment erg ruim bezet. We zijn op zoek naar extra spelers. Als het lukt om meer spelers te vinden, wordt heren 2 gesplitst in heren 2 en een derde herenteam. 

Heb je vragen of opmerkingen over de indeling, verzoeken wij uitsluitend per mail te reageren: [email protected].

Met vriendelijke groet,
De Technische Commissie
Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Van de zaal weer naar het veld

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.