header foto header foto header foto header foto
 
Van de voorzitter Okt
2

Van de voorzitter

Deze keer wat later dan gebruikelijk een "Van de Voorzitter” wat alles te maken heeft met de stand van zaken omtrent Veld 1. Ik had jullie graag aan het begin van seizoen gemeld dat het veld 1 een opknapbeurt had gehad en dat we er weer een tijdje mee voort konden. Helaas is de situatie anders, ondanks diverse toezeggingen en bevestigende antwoorden van de gemeente dat het niet zo langer kan en dat er snel actie volgt, is er tot het moment van vandaag (1/10) geen zicht op wanneer er een grondige reiniging gaat plaatsvinden. Het kan ineens zomaar morgen zijn, maar ook pas over twee weken.

Omdat de velden van de gemeente zijn kunnen wij niet zelfstandig tot actie overgaan om opdracht tot cleaning te geven. Aan de andere kant willen en kunnen we onze relatie met de gemeente niet op het spel zetten omdat we samen verder moeten in de vervanging van Veld 1. 
Een paar weken geleden heeft het bestuur besloten om vrijwel alle wedstrijden op Veld 1 te stoppen. Simpelweg omdat het te gevaarlijk is en wij geen verdere blessures van onze leden willen. 
Dat kan tot gevolg hebben dat sommige teams later dan gebruikelijk op de zaterdag spelen. 

Ik hoop dan ook dat jullie begrip hebben voor deze situatie waarin we nu zitten en dat het niet lang meer zal duren voordat we weer op een schoon veld kunnen spelen.
Zodra ik weet wanneer Veld 1, maar ook Veld 2 gereinigd zullen worden, laat ik jullie dat onmiddellijk weten!!

Jan Karel Sterkenburg
Voorzitter H.C. Hisalis

Gerelateerde nieuwsberichten

De nieuwe velden worden steeds meer realiteit

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.