header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey Nov
12

Uitgifte zaalhockey materiaal keeper (en teams)

In navolging op de mail over de aanvang van het zaalseizoen, zullen er door Hisalis extra materialen in bruikleen gegeven worden voor het team en de keeper.

Deze materialen zijn verplicht voor ieder team om in de zaal te gebruiken:

Hoezen: De hoezen (voor de legguards) zorgen ervoor dat de keeper kan duiken en glijden over de vloer van de gymzaal

Bandjes: Dit zijn speciale bandjes (voor de klompen) zonder gespen en minder stroef zodat de vloer van de gymzaal niet beschadigd wordt. (deze bandjes niet buiten op het veld gebruiken)

Ballen: speciale indoor ballen (andere kleur en iets lichter/zachter) om in te spelen voor de wedstrijd.

Deze materialen kunnen afgehaald worden op woensdag 13 november van 19:30 - 20:30 en zaterdag 16 november van 10:00 - 11:00 bij het clubhuis van Hisalis

Wij zullen in de bestuurskamer te vinden zijn. Deze is bereikbaar via de ingang van SKOL/B4kids aan de linkerkant van het clubhuis. 

Aangezien de zaaltrainingen al per 18 november beginnen verzoeken wij u deze materialen op een van bovenstaande data af te halen. Indien jullie niet beschikbaar zijn, graag een ander persoon vragen in het team om de spullen af te halen.

LET OP : de F-teams gaan ook de zaal in en zullen ook een tas met keepersmateriaal overhandigd krijgen tezamen met het zaal materiaal.
Wij willen u erop wijzen dat de materialen in bruikleen gegeven worden. Na het zaalhockey seizoen zal er ook een inname van de materialen plaatsvinden. Deze datum zal nog gecommuniceerd worden.

Bijgesloten een document met een extra uitleg over het zaalmateriaal.
Mochten er nog vragen zijn dan graag contact met ons op te nemen via [email protected]

Een mooi zaal seizoen!

De Materialen Commissie

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaalkampioenen seizoen '23 - '24

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.