Wedstrijdverslagen H1/D1 Nov
18

Dames 1 Hisalis laat winst liggen in IJburg: 3-1

Nieuws afbeelding

Op een zonnige zondagochtend verzamelde het eerste damesteam van Hisalis zich op IJburg. De bezoekers begonnen niet volledig scherp aan de wedstrijd, maar wisten wel in de beginfase al een corner af te dwingen. Dominique Hoogendoorn pakte deze kans en sloeg de bal strak in de hoek: 0-1.

Hisalis hield daarna lang de 0-1 vast, maar in het tweede kwart rolde de bal in een ongelukkige spelsituatie langzaam het doel van Hisalis in. De bezoekers speelden niet hun eigen spel en kwamen daardoor regelmatig in de moeilijkheden. Toch bleef het tot de rust gelijk. Na de rust leek het erop dat Hisalis de draad goed op wist te pakken, maar ook IJburg bleek voornemens om de wedstrijd naar hun hand te zetten. De hoge druk van de tegenstander resulteerde nog in twee tegendoelpunten zodat de eindstand 3-1 voor IJburg werd.

Verslag Dames 1: Laura Vos

Foto Dames 1: Justin van Tol