header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Maa
2

Coronavirus:

Het aantal besmettingen met het Corona-virus loopt op in Nederland.

De KNHB meldt het volgende: In verband met het coronavirus heeft ook de KNHB enkele vragen ontvangen over het al dan niet doorgaan van hockeywedstrijden. Op dit moment is er echter geen reden om maatregelen te treffen of wedstrijden/evenementen af te gelasten. De KNHB houdt de situatie vanzelfsprekend in de gaten en laat zich adviseren door het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en NOC*NSF.

Hoe nu om te gaan met trainingen? Moeten mensen die zijn teruggekeerd uit gebieden waar het coronavirus is aangetroffen, zoals bijvoorbeeld wintersporters die in Noord-Italiƫ zijn geweest, van de training worden geweerd?

Wij hebben de website van de RIVM geraadpleegd. De RIVM is van mening dat dit niet nodig is.

Als zij geen gezondheidsklachten hebben, kunnen de personen die in een gebied zijn geweest waar het Corona-virus is aangetoond, of diegenen die in contact met deze personen zijn gekomen, gewoon naar de training. Als iemand in de eerste twee weken na terugkeer uit een risicogebied echter gezondheidsklachten krijgt (koorts in combinatie met luchtwegklachten zoals hoesten) moet hij/zij thuisblijven en telefonisch contact opnemen met de huisarts. We verwachten dan ook dat deze personen niet zullen verschijnen bij de trainingen en wedstrijden.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.