header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Apr
24

Trainingen juniorleden

Goed nieuws …Trainingen voor juniorleden BIJNA hervat !

Vandaag heeft de gemeente ons laten weten dat binnenkort de trainingen van de juniorleden weer voorzichtig kunnen worden hervat. 


Dat is zeker goed nieuws ! Maar ... 

dit komt wel met de nodige restricties. Zo mogen bijvoorbeeld trainingen niet aansluiten op elkaar, om onderling contact, ook van ouders/verzorgers, zo veel mogelijk te vermijden. Ook mogen ouders hun kinderen niet begeleiden naar het trainingsveld, moeten kinderen tussen de 13 tot en met 18 jaar ook tijdens de trainingen op 1,5 meter van elkaar blijven (dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar), moet trainingsmateriaal na iedere training schoongemaakt worden, en nog veel meer.

Om dit alles op een gestructureerde wijze te kunnen laten verlopen, zijn de sportverenigingen verzocht een ‘buitensportprotocol’ op te stellen en in te dienen bij de gemeente. De gemeente beoordeelt of deze protocollen voldoen aan alle overheidsmaatregelen alsmede de richtlijnen van het RIVM, de sportbonden, NOC/NSF en VSG. Pas daarna wordt een akkoord afgegeven en kunnen de trainingen worden hervat. Het ‘buitensportprotocol’ omvat in ieder geval het trainingsschema, het logistiek plan ten aanzien van het brengen, halen en begeleiden van kinderen, de hygiëne maatregelen voor, tijdens en na de trainingen, en meer. Voor meer informatie verwijzen we jullie graag naar de website van de KNHB.

Jullie begrijpen, voor dit alles is voorbereidingstijd nodig. Ook het akkoord van de gemeente en het eventuele nadere overleg tussen gemeente en sportverenigingen kost tijd. We kunnen daarom nu nog niet aangeven wanneer de trainingen daadwerkelijk kunnen worden hervat, en wat precies de dagen en tijdstippen zijn waarop ieder juniorlid weer lekker kan gaan trainen.


Echter, het goede nieuws is er !

en wordt er inmiddels al hard gewerkt aan het ‘buitensportprotocol’ om alle juniorleden weer zo snel mogelijk in trainingsverband op de velden te kunnen verwelkomen.

We informeren iedereen zo spoedig mogelijk!


Met sportieve groet,

Het Bestuur

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.