header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Apr
30

Trainingen junioren en jongste jeugd hervat!

Op 24 april hebben wij jullie meegedeeld dat de trainingen voor de junioren en jongste jeugd binnenkort zouden worden hervat, onder de nodige restricties en nadat ons buitensportprotocol goedgekeurd zou zijn.

Welnu, wij zijn enorm blij jullie te kunnen informeren dat wij vanmiddag om 16:00 uur bericht van de gemeente hebben gekregen dat ons buitensportprotocol is goedgekeurd, en dat de trainingen voor junioren en jongste jeugd inderdaad vanaf maandag 4 mei kunnen worden hervat!

Nadere informatie over het trainingsschema en de richtlijnen waaraan we ons met zijn allen volgens ons buitensportprotocol moeten houden, volgt zo spoedig mogelijk via de Hisalis website, app of andere geƫigende kanalen.

Om deze heugelijke gebeurtenis extra luister bij te zetten, organiseert BP College aanstaande dinsdag 5 mei een clinic op onze club, voor leden tot en met 12 jaar.

     Onze internationals Billy Bakker en Mirco Pruyser zullen hierbij zelf aanwezig zijn!

Ook voor deze clinic zullen de bovengenoemde richtlijnen die wij jullie binnenkort zullen opsturen, onverminderd van toepassing zijn. Verdere informatie over tijden en kosten volgt zo spoedig mogelijk.

Overigens zal vanwege dodenherdenking het trainingsschema op 4 mei zelf worden ingekort; de trainingen die volgens het schema vanaf 19.00 gepland staan zullen op die dag geen doorgang vinden.

Alvast heel veel plezier toegewenst; tot volgende week op de club!

Met sportieve groet,

Het bestuur

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.