header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Mei
6

Hervatting trainingen juniorleden

[Onderstaande is op 2 mei ook per email aan (ouders van) juniorleden en trainers van Hisalis gestuurd]


[Toevoeging op 3 mei: video over de looproutes op Hisalis]Beste leden, ouders van leden, en trainers van Hisalis!


Zoals wij eergisteren 30 april op onze website hebben vermeld, mogen vanaf maandag 4 mei de trainingen van juniorleden tot en met 18 jaar weer voorzichtig worden hervat. Nogmaals, goed nieuws!


Echter, dit gaat wel gepaard met de nodige restricties, om er voor te zorgen dat deze eerste buitensport activiteiten in georganiseerd verband voldoen aan de overheidsmaatregelen en gemeentelijke kaders, en aan de richtlijnen van het RIVM en de sportkoepels (KNHB, NOC/NSF), om de kans op besmetting met het coronavirus minimaal te houden.

 


Om aan deze restricties te voldoen hebben wij, net als andere sportverenigingen, maatregelen opgesteld en in de vorm van een ‘buitensportprotocol’ ingediend bij de gemeente. De gemeente heeft ons op basis daarvan toestemming gegeven om de trainingen te hervatten, binnen ons protocol.

 


In de bijlage van deze email informeren wij jullie over de restricties waaronder de trainingen voor onze juniorleden tot en met 18 jaar kunnen worden hervat, met name:

1.    de kaders van de gemeente Lisse,

2.    de richtlijnen van de sportkoepels (KNHB, NOC/NSF),

3.    de aanvullende maatregelen vanuit Hisalis.

 


De meest recente versie van het aangepaste trainingsschema kun je vinden op de Hisalis website onder Schema’s>Trainingsschema, en op de Hisalis app onder Club>info>Trainingsschema.

 


Fijn dat de jeugd onze velden weer kan benutten waarvoor ze bedoeld zijn … hockey!

 


Pas goed op jezelf, en op elkaar.......

 


Met sportieve groet,

Bestuur HC Hisalis

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.