header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Mei
9

NIEUW! Trainingstijden, Protocol en Senioren!

Beste Hisalis Leden!

Zoals we van de week allemaal hebben gehoord is het vanaf 11 mei ook weer toegestaan dat de seniorleden van onze club (H1, H2, D1, Dj1, Dj2, Dj3, maandag trimmers en donderdag veteranen) gaan trainen. 

A-junioren die al ouder zijn dan 19 jaar zijn vanaf 11 mei ook weer welkom bij hun team.

Hierop is ook ons buitensportprotocol aangepast; zie de bijlage, waarin de aanpassingen ten opzichte van de voorgaande versie in het rood zijn verwerkt.

Het aansluiten van de senioren betekent ook dat het trainingsschema aangepast moest worden. Het nieuwe schema zoals die nu op de site staat gaat aanstaande maandag (11 mei) in. Ben je trainer van een senioren team en je krijgt je groep niet gelijk bij elkaar omdat mensen nog andere afspraken hebben dan begin je gewoon de volgende training.

Kijk allemaal weer even opnieuw naar de tijden in je team app of op de site. We gaan na overleg met de trainers ook gebruik maken van de zaterdag en zondag. Doordat de senioren erbij zijn gekomen met minimaal 8 teams hebben we op de drukke woensdag en vrijdag de afspraken met betrekking tot het betreden van het veld en het verlaten van het veld moeten aanpassen. Zie hieronder; deze aangepaste richtlijnen zijn ook in het buitensportprotocol verwerkt.

Extra richtlijnen voor veld 1
Als je training hebt op veld 1 en het veld is nog bezet dan wacht je met het veld betreden totdat de voorgaande groep klaar is met trainen en gaat inpakken. Dan loop je aan de binnenkant van het hek over het "rode” gedeelte langs de slootkant naar "veldblok D” (de laatste 23 meter tegen de randweg). Daar wacht je met 1,5 meter tussenruimte totdat de andere groep het veld heeft verlaten. Pas dan loop je richting de dug-out kant, waar je je tas tegen het hek neerzet, niet ín de dug-out, ook weer met 1,5 meter afstand.

Extra richtlijnen voor veld 2
Als je training hebt op veld 2 en het veld is nog bezet dan loop je aan de buitenkant van het veld richting het huisje van de G-Hockey. Daar zit nog een toegangsdeur. Daar ga je het veld op en wacht je op veldblok "D” (de laatste 23 meter tegen de randweg) tot de andere groep het veld verlaten heeft. Let op dat je ook daar gewoon 1,5 meter afstand van elkaar bewaart. Als je klaar bent met trainen verlaat je het veld via de toegangsdeur bij het bruggetje.

Extra richtlijnen voor veld 3
Als je training hebt op veld 3 en het veld is nog bezet dan loop je aan de buitenkant van het veld richting de randweg. Daar zit nog een toegangsdeur (ter hoogte van "Blok D”, de laatste 23 meter tegen de randweg). Daar ga je het veld op en dan wacht je op veldblok "D” tot de andere groep het veld verlaten heeft. Let op dat je ook daar gewoon 1,5 meter afstand van elkaar bewaart. Als je klaar bent met trainen verlaat je het veld via de toegangsdeur het dichtst bij de tennisbanen.


Als we met z’n allen deze "extra” richtlijnen aanhouden dan blijven we zeker 1,5 meter uit elkaar vandaan. Dit is heel belangrijk tussen de groepen tot en met 12 jaar en vanaf 13 jaar, en binnen de groep vanaf 13 jaar onderling.

We wensen iedereen heel veel hockeyplezier de komende weken!

 

Met sportieve groet,

Bestuur HC Hisalis

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.