header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Mei
16

Belangrijk bericht van het Bestuur

Beste leden,

Een groot deel van onze leden gaan hartstikke goed om met de nieuwe regels maar helaas zien we afgelopen week dat er toch nog leden zijn die zich nog niet aan alle regels houden. Het besef is er niet genoeg dat wanneer wij de regels niet goed hanteren dit kan betekenen dat er boetes gaan volgen en in het ergste geval dat we gewoon weer moeten stoppen en dat zou toch heel erg jammer en daarnaast onnodig zijn. Want zo moeilijk is het allemaal niet. Hieronder in het kort de belangrijkste regels nog een keer op een rijtje. 

  • Parkeren met de auto doe je op de parkeerplaats bij FC Lisse, je stopt niet voor het hek bij Hisalis om iemand af te zetten, ook niet als je verlaat bent. Rijd langzaam op de parkeerplaats!
  • Wanneer je met de fiets bent parkeer je deze op de juiste plaats en loop je voorlangs wanneer je training hebt op veld 1 en achterlangs het clubgebouw voor veld 2 en 3- zie pijlen of het filmpje op de website.
  • Houd 1,5 meter afstand, ook op het veld!!!!  Deze regel geldt alleen niet voor kinderen tot en met 12 jaar. 
  • Het is niet toegestaan om op de banken op het terras plaats te nemen. Deze mogen alleen gebruikt worden door de aanwezige Corona Coördinator en keepers op donderdag.  Er mogen geen eigen consumpties worden mee genomen. Behalve water in je bidon.
  • Het is niet toegestaan om over het hek te klimmen om op het veld te komen. Volg de aangegeven route. Het is ook niet toegestaan om gebruik te maken van de dug-outs.
  • Je bent max 10 minuten voor de training aanwezig en na de training (die op de afgesproken tijd echt afgelopen moet zijn) verlaat je DIRECT het terrein. Blijven hangen is geen optie!
  • Iedere dag is er een Corona Coördinator aanwezig, luister naar hen. Zij doen hun uiterste best om de regels te handhaven en kunnen je dus ook aanspreken wanneer je de regels niet in acht neemt. Heb respect voor hen.
  • Spreek elkaar ook aan, wanneer nodig, maar vooral neem je verantwoording. 

 

We zijn heel erg blij dat we weer allemaal mogen hockeyen, laten we er dan ook voor zorgen dat we dat kunnen blijven doen.

Bestuur Hisalis

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.