header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Mei
29

onderhoudsactie langs de velden 6 juni a.s.

Komende 6 juni a.s. is de eerste onderhoudsactie op de club om het onkruid op en vooral langs de velden weg te halen. Wij hebben het voornemen om dit eens keer per maand te doen en dan voor een maximaal aantal uurtjes; zeker geen hele dag.

Ingaande april 2020 heeft de Gemeente Lisse het onderhoud van de velden en het complete groen beheer van ons sportpark overgedaan aan de club. Daar zijn wij aan de ene kant blij mee omdat we nu het onderhoud van de velden in eigen regie hebben. Aan de andere kant betekent het wel dat we ook zelf de handen uit de mouwen moeten steken.

Wij worden voor het (specialistische) onderhoud door de Gemeente financieel gecompenseerd. Daar staat een budget voor en met een deel zelfwerkzaamheid zouden wij binnen dat budget moeten blijven.

Met de zelfwerkzaamheid waar we nu mee gaan starten willen we aan het einde van het jaar geld over houden.

 

Op zaterdag 6 juni om 9:30 gaan we het onkruid langs en op de velden verwijderen. We zoeken hier vrijwilligers voor.  Uiteraard gaan wij het onderhoud doen met inachtneming van de regels omtrent de veiligheid opgesteld door het RIVM. Minimale afstand van 1,5 meter tot elkaar is daarbij de must!

 

Mocht je willen helpen kan je je aanmelden bij Daan Rutgrink (0625346198/[email protected]) en zou je hierbij ook willen vermelden of/welk tuingereedschap je mee kunt nemen?

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.