header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Jun
29

Opening Bar/Clubhuis tijdens de zomerstop

Wij begrijpen heel goed dat jullie graag weer gebruik willen maken van het clubhuis na 1 juli voor bv. een drankje na de Zomerhockey (vanaf B-junioren) of voor een team BBQ of Borrel. 

Dit kan en mag ook maar er zijn wel een paar regels aan verbonden. Daarnaast waren wij in de veronderstelling dat het clubhuis pas in september weer open mocht dus we hebben de tap afgesloten, de frituur leeg- en schoongemaakt en het koffieapparaat is ook niet beschikbaar. 

Wat we wel doen is zorgen dat er een nieuwe voorraad komt van alcoholische- en frisdranken maar wel een beperkter assortiment. Dit geldt alleen voor de maanden juli en augustus vanaf september gaan we, naar verwachting, weer terug naar ons complete assortiment.

Wil je gebruik maken van het clubhuis dan zijn er wel een paar regels. Hieronder staan ze op een rijtje.
Alle aanvragen voor gebruik gaan via Marjelle Vink op 06-15156660.
Je mag je eigen eten, hapjes meenemen. Je kunt gebruik maken van de oven wanneer nodig. BBQ moet je zelf meenemen. De frituur is deze maanden niet beschikbaar. Er staat een waterkoker en er is thee of oploskoffie.
Alle drankjes; alcoholische, frisdrankjes en sapjes moeten afgenomen worden van de club. Je mag dus niks op dit gebied meenemen naar de club. Er kan alleen met pin betaald worden. 
Gedurende de zomermaanden is er alleen bier uit flesjes verkrijgbaar.
In het clubhuis zitten er geen vuilniszakken in de bakken. Graag in 1 bak een zak doen (liggen in het clubhuis) en deze aan het einde eruit halen en in grote container bij de fietsenrekken gooien.
Graag alles weer schoon achterlaten dus ook even een bezem over de vloer.
Het clubhuis moet uiterlijk 01.00 uur leeg zijn. 
Wanneer je 18+ bent houdt 1,5 meter afstand!

Fijne zomer!

Gerelateerde nieuwsberichten

Barcoaches gezocht

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.