header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Aug
19

Clubhuis vanaf 29 augustus weer open & bardiensten inplannen

Nieuws afbeelding

Beste spelers en ouders/verzorgers,

Het afgelopen half jaar is het stil geweest in het clubhuis en we zijn dan ook heel blij dat vanaf zaterdag 29 augustus a.s. het clubhuis weer geopend zal zijn om alle spelers en begeleiders van een hapje of drankje te voorzien.

Uiteraard zal het anders zijn dan voorheen aangezien we ons als club aan de COVID richtlijnen moeten houden. Dat zal o.a. betekenen dat er met gescheiden in- en uitgangen zal worden gewerkt en de zitgelegenheid in het clubhuis voorlopig niet beschikbaar zal zijn. Maar als we ons allemaal houden aan de regels dan kan iedereen weer van een kopje koffie/thee/fris met een lekker broodje of snack genieten op ons heerlijke terras voor, tijdens of na de wedstrijden.

Om dit allemaal in goede banen te leiden zullen we zoals altijd weer een beroep doen op onze leden en/of hun ouders/verzorgers. De eerste bardiensten voor dit jaar zijn beschikbaar in de Hisalis App dus ik wil iedereen verzoeken om alvast een eerste bardienst in te gaan plannen en daarmee voorkomen wordt dat je door ons wordt ingepland op een datum en tijd die minder goed uitkomt :)

Alvast bedankt voor jullie hulp en medewerking!

Met vriendelijke groet, de barcommissie.

Gerelateerde nieuwsberichten

Barcoaches gezocht

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.