header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Aug
27

Corona maatregelen seizoen 2020-2021

De hockeycompetitie gaat eindelijk weer beginnen, met daarbij een nieuw waterveld in het vooruitzicht! Maar helaas is er wel een domper op de feestvreugde … corona is nog steeds niet onder controle, en vergaande maatregelen en afspraken zijn nodig om ons zelf tegen verspreiding van het virus te wapenen.

In de bijlage bij dit bericht vind je de vele maatregelen voor Hisalis leden en bezoekers kort en bondig opgesomd. Lees deze bijlage alsjeblieft goed door en volg de maatregelen op! Deze maatregelen zijn afgeleid van de richtlijnen en maatregelen van de overheid, en van de doorvertaling daarvan door NOC*NSF en de KNHB. Een aantal van de belangrijkste:

·          bij klachten blijf thuis;

·          heb je corona opgelopen, licht dan onverwijld de GGD in (indien nog nodig); de GGD bepaalt dan via contactonderzoek de gevolgen voor het team;

·          voor wedstrijden van de jongste jeugd geldt een maximum aantal supporters/ouders van 8 voor bezoekende teams en 16 voor Hisalis teams;

·          het clubhuis is geopend, maar met een beperkt assortiment; het nuttigen van de consumpties dient buiten plaats te vinden;

·          tijdens vervoer naar uitwedstrijden waarbij personen uit meerdere huishoudens in één auto zitten dienen in ieder geval alle personen van 13 jaar en ouder een mondkapje te dragen (mondkapje zelf meenemen!);

·          en zoals altijd … houd 1,5 meter afstand (behalve spelers tijdens de wedstrijd).

Alle maatregelen zijn actueel op het moment van publicatie van dit bericht. De maatregelen kunnen in de loop van de tijd veranderen. Houd daarom de website van Hisalis goed in de gaten; daar zullen updates worden gepubliceerd! Alleen deze eerste aankondiging is ook per email verzonden.

Verder is geen vereniging hetzelfde en zullen de maatregelen per vereniging verschillen. Check daarom bij uitwedstrijden ook de regels bij die verenigingen via hun website!

Meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen kun je vinden op de website van de KNHB (www.knhb.nl). Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je die stellen via [email protected].

Wij verzoeken iedereen om zelf verantwoordelijkheid te nemen bij het naleven van alle maatregelen. Ook verzoeken wij iedereen om anderen aan deze maatregelen te helpen herinneren wanneer zij er zich niet aan houden. Alleen samen krijgen we corona onder controle en kunnen we de voorgang van de competitie helpen waarborgen!

 

Met sportieve groet,

Bestuur HC Hisalis

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.