header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Sep
4

Verzamelen bij Bij1

Nieuws afbeelding

Beste ouders, trainers, hockeyspelers en rijders van Hisalis,


Al heel wat jaren is de parkeerplaats bij het oude Microformat gebouw dé verzamelplek voor auto┬┤s, rijders en spelers voor een uitwedstrijd van Hisalis. Microformat bestaat echter al een tijdje niet meer. Sinds kort heeft het gebouw op de kruising Heereweg/ Laan van Rijckevorsel in Lisse een nieuwe naam, namelijk Bij1. Jullie zijn nog steeds van harte welkom om te verzamelen Bij1!

 

Een verzamelplaats voor ondernemers

Bij1 is een verzamelplaats voor enthousiaste MKB ondernemers uit de regio. Bij1 is een plek waar je in alle rust in je eigen kantoorruimte kunt werken, maar waar je ook kunt netwerken en ontmoeten. Waar ondernemers Bij1 komen, elkaar versterken en samen ondernemen. En waar sportteams op het vertrouwde parkeerterrein aan de achterkant nog steeds kunnen verzamelen.

 

Kom verzamelen Bij1!

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de parkeerplekken rondom het gebouw van Bij1. Aan de ingang en de zijkant van het kantoor zijn nieuwe parkeerplekken gerealiseerd voor werknemers en bezoekers van Bij1. Maar aan de achterkant van het gebouw, waar sportverenigingen altijd al verzamelden, is nog steeds voldoende ruimte om te parkeren en te wachten op teamgenoten. Verzamelen doe je nu dus Bij1!

 

We wensen jullie een sportief en gezellig hockeyseizoen.

 

Heb je nog vragen, stuur gerust een e-mail naar [email protected]!

 

Een sportieve groet namens de eigenaren van Bij1,

Emanuel van der Wiel, Joost Baarda en Pascal Gabler

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.