header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Sep
4

Veld 1 speelklaar! Openingsweekend 18,19,20 september

Nieuws afbeelding

Beste leden,


It is fôltoge!


Veld 1 is vandaag gekeurd en mag vanaf vandaag bespeeld worden! Er moeten nog wat kleine puntjes op de spreekwoordelijke "i" gezet worden, maar het veld is veilig bevonden voor trainingen en wedstrijden. Dit is natuurlijk ontzettend goed nieuws en wij zijn ontzettend blij en trots dat dit in zo'n korte tijd is gerealiseerd.
De opening van dit veld willen wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Helaas zorgen de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus ervoor dat wij niet heel groots uit kunnen pakken. Daarom is besloten om een openingsweekend te organiseren om zo de druk op de club qua aantal aanwezigen te kunnen minimaliseren. Helaas ... we kunnen en mogen niet anders! Het openingsweekend zal zijn op 18, 19 en 20 september. Het programma zal er als volgt uit gaan zien:


Vrijdag 18 september 20:45 - Openingswedstrijd Heren 1 vs. Oud Heren 1

Bij Hisalis op een waterveld kunnen spelen is ook voor oud-leden altijd een grote wens geweest. Daarom is er een team van ex-Hisalis Heren 1 spelers samengesteld om het op te gaan nemen tegen ons huidige Heren 1 team. Sommige oud-spelers hebben de stick al jaren geleden in de wilgen gehangen, maar andere spelers zijn het hogerop gaan zoeken bij andere clubs. Het belooft dus een erg leuke wedstrijd te gaan worden waarbij wij veel oud-leden weer op hun oude nest zien terugkeren.


Aanmelden


Zaterdag 19 september 18:00 - Hockeyclinic Frédérique Matla

Ze was al te zien tijdens de online coronatrainingen, maar ook dit weekend zal spits van de Oranje Dames en HC Den Bosch Dames 1, Frédérique Matla, op de club aanwezig zijn voor een leuke clinic voor de jeugd. Door de strakke veldplanning zal dit aan het einde van de dag zijn, maar wij zullen ervoor zorgen dat jullie honger gestild zal worden met een lekker frietje met een snack. De clinic zal verdeeld zijn in twee delen:


18:00-19:00 (veld 2) - Clinic D, E, F jeugd

19:00-20:00 (veld 1) - Clinic A, B, C jeugd

Ook keepers zijn van harte welkom!


De kosten hiervan zullen €5,- zijn en dat is inclusief het eten. Een mooie kans om training te kunnen krijgen van een heuse international!!


Aanmelden


Zondag 20 september - Officiële opening veld 1

Een veld is niet geopend zonder officiële opening. Op zondag zal tussen de wedstrijd van Dames 1 en Heren 1 een officiële opening plaatsvinden met o.a. de wethouder van Sport en andere genodigden. Ook zal de naam van het nieuwe veld bekend gemaakt worden.


Aansluitend aan de opening zal een "Coronaproof" borrel georganiseerd worden.


Een mooie reden om een zondagmiddag op de club te besteden (de coronaregels inachtnemend) en ook de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 te kunnen bekijken op ons nieuwe veld.


Aanmelden


Om vanwege de coronaregels een inschatting te kunnen maken van het aantal bezoekers per evenement, willen wij vragen om jullie zoveel mogelijk aan te melden via de QR codes die op de posters staan of de links in deze uitnodiging. Deze evenementen zijn op dit moment binnen ons coronaprotocol te organiseren, maar wij kunnen niet garanderen dat wij door de actualiteiten ingehaald gaan worden en dat bepaalde evenementen toch niet meer plaats kunnen vinden. Ook indien zich teveel leden opgeven, zullen we een aantal teleur moeten stellen.


Wij hopen op deze manier voor iedereen een leuke opening te kunnen realiseren. Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat dit openingsweekend op een leuke en verantwoorde manier kan gaan verlopen!


Met sportieve groet,


Bestuur HC Hisalis

Evenementencommissie

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.