header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Sep
26

CORONA MAATREGELEN VOOR BEZOEKERS VAN HC HISALIS

Nieuws afbeelding

De zes belangrijkste corona maatregelen die gelden bij bezoek aan HC Hisalis staan hieronder. Het uitgebreide protocol is te vinden in een eerder nieuws item (met bijlage).

  1. Indien klachten… blijf thuis!

  2. Parkeer de auto op het algemene parkeerterrein bij voetbalvereniging FC Lisse (50 meter voorbij de ingang van Hisalis).

  3. Registreer uzelf bij het betreden van ons sportpark via de QR code die op ons sportpark op meerdere plekken beschikbaar is. Dit geldt niet voor spelers die op het wedstrijdformulier staan. U kunt zich ook van tevoren registreren; de QR code staat hieronder.


    Registreren

  4. Consumeer uw drankjes en hapjes zittend op het terras (of langs de velden bij niet-alcoholische dranken). Het clubhuis is dus beperkt open voor het kopen van consumpties maar niet voor het consumeren ervan. Kleedruimten en douches zijn gesloten.

  5. Handhaaf 1,5 meter. Een eenvoudige regel op schrift maar moeilijk in de praktijk. Ons dringende verzoek is: houd u aan de 1,5 meter! De toegenomen besmettingscijfers zeggen genoeg …

  6. Volg de looplijnen. Betreed ons park via het terras, en verlaat ons park via de route achter het clubhuis langs. Volg ook de looplijnen ín ons clubhuis (in-/uitgang).

Dank voor uw medewerking!

Met sportieve groet,
Bestuur HC Hisalis

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.