header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Sep
18

Openingsweekend: Belangrijke regels

Vanavond begint het openingsweekend van ons nieuwe veld. Wij hopen dat het voor iedereen een leuk weekend kan gaan worden, maar de coronaregels zorgen er wel voor dat wij met z’n allen verstandig om moeten gaan met wat wel en niet mag in deze tijd. Houd je daarom goed aan alle regels, zowel langs de lijn als op het terras of in het clubhuis. Er worden dit weekend namelijk meer toeschouwers verwacht dan bij een normaal weekend, dus het is extra belangrijk om te regels op te volgen.


Wij willen jullie daarom vragen om naast de normale regels je ook aan de volgende regels te houden:


Deze regels zijn vóór de persconferentie van vanavond bepaald. Als uit de nieuwe maatregelen blijkt dat deze regels achterhaald zijn, dan laten we dat weten.

  • Voor de wedstrijd van Heren 1 vs. Oud Heren 1 mag je alleen komen kijken als je je vooraf hebt aangemeld via de website. Iedereen die zich heeft aangemeld, heeft per mail een link ontvangen. Door akkoord te gaan met de regels op deze webpagina ontvang je de QR code die bij de ingang gescand kan worden. Zo weten wij wie er op het terrein zijn tijdens de wedstrijd en dat wij niet over het maximaal aantal bezoekers van 250 gaan. Geen mail ontvangen? Waarschijnlijk zit de mail in je ongewenste items, dus kijk daar even. Stuur anders even een mailtje naar [email protected].
  • Tijdens de rust en na de wedstrijd zal het drukker zijn bij de bar. Let hier goed op je afstand en wacht desnoods even langs de lijn voordat je je consumptie gaat halen.
  • Zitten op het terras is verplicht. Er zijn extra zitplaatsen gecreëerd, dus er zou voldoende plaats moeten zijn om te kunnen zitten ná de wedstrijd. Er staan max. 4 krukken om een tafel. Laat deze ook staan. Als het toch te druk is op het terras, dan zullen wij mensen vragen om naar huis te gaan. Blijf sowieso niet te lang hangen en spreek elkaar aan als dat nodig is.
  • Houd ook langs de lijn 1,5m afstand. We begrijpen dat het gezellig is om als team bij elkaar de heren aan te moedigen, maar wij willen jullie toch vragen om uit elkaar te gaan staan.

Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat het weekend zonder problemen kan verlopen en bewijzen dat het ook mét social distancing mogelijk is om een leuke dag/avond te hebben.


Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.