Wedstrijdverslagen H1/D1 Sep
28

H1 sleept bijna gelijkspel uit titanenstrijd tegen koploper MOP: 2-1 verlies

Nieuws afbeelding

Het was een hele rit naar Vugt naar de ongeslagen koploper van de competitie. Aanvankelijk waren de bezoekers wat onder de indruk van het sterke spel van MOP en werden wat in de verdediging gedrukt. Dit leidde tot een doelpunt van MOP aan het einde van het eerste kwart: 1-0. In het tweede kwart kreeg het team meer en meer zelfvertrouwen en creĆ«erden de Hisalis spelers ook gevaarlijke acties voor het doel van de  tegenstander. Boudewijn Broersen passte de bal over rechts naar Deniz de Jong, die speelde Hidde Kuiper aan maar diens schot werd gestuit door de keeper. Maar in de rebound wist Maarten de Wit de 1-1 te scoren.

Na rust bleven de ploegen in evenwicht en het werd een zeer spannende strijd met kansen voor beide kanten. In de slotfase voerde MOP de druk op, dit resulteerde in een strafcorner 4 minuten voor tijd waar dan toch nog de 2-1 door viel. Het team van Hisalis kon echter met opgeheven hoofd huiswaarts keren want door hard werken als team hadden zij bijna nog een gelijkspel bereikt tegen het sterke MOP. Sterke tegenstanders brengen keer op keer het beste bij de mannen van trainercoach Tabe Roggeveen naar boven.