header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Okt
1

CORONA MAATREGELEN VOOR BEZOEKERS VAN HC HISALIS

Nieuws afbeelding

De zes belangrijkste Corona maatregelen die vanaf 29 september gelden bij bezoek aan HC Hisalis staan hieronder. Het volledige protocol is te vinden in de bijlage.

  1. Indien klachten … blijf thuis!

  2. Parkeer de auto op het algemene parkeerterrein bij voetbalvereniging FC Lisse (50 meter voorbij de ingang van Hisalis).

  3. Publiek is helaas niet welkom op ons sportcomplex. Uitgezonderd van deze maatregel zijn begeleiders van G-hockey en maximaal 6 rij-ouders van het bezoekende team. Deze begeleiders/rij-ouders wordt dringend verzocht zich te registreren via de QR code die op ons sportpark op meerdere plekken beschikbaar is, of van tevoren via onderstaande link.

    Registreren

  4. Het clubhuis is gesloten. Toiletten en EHBO-ruimte zijn in principe toegankelijk voor (echt) noodzakelijk gebruik.

  5. Volg de looplijnen. Betreed ons sportcomplex via het terras, en verlaat het via de route achter het clubhuis langs. Uiteraard geldt dit alleen voor spelers en de weinige begeleiders die ons sportcomplex mogen betreden.

  6. Handhaaf 1,5 meter! Een eenvoudige regel op schrift maar moeilijk in de praktijk. Ons dringende verzoek is: houd u er aan! De toegenomen besmettingscijfers zeggen genoeg …


Dank u voor uw medewerking!
Bestuur HC Hisalis

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.