header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Okt
1

Verzwaarde Corona maatregelen

Nieuws afbeelding

Na de euforie dat de hockey competitie van start kon gaan en ons waterveld precies op tijd opgeleverd was, is er nu dan toch ook de teleurstelling dat de eerder genomen Corona maatregelen niet voldoende zijn gebleken om de opmars van het virus te stoppen.

In navolging van de maatregelen die onze premier op 28 september bekend heeft gemaakt, en in lijn met de aanbevelingen van de KNHB, zijn vanaf 29 september de volgende, verzwaarde Corona maatregelen op het Hisalis sportcomplex van kracht. Het volledige protocol is te vinden in de bijlage.

1.  Het clubhuis is gesloten

 • ­dit geldt zowel op trainingsdagen als op wedstrijddagen; 
 • toiletten en EHBO-ruimte zijn doorgaans toegankelijk voor (echt) noodzakelijk gebruik;

2.  Publiek is niet toegestaan

 • ­dit geldt ook voor ouders/begeleiders die een jeugd- of juniorlid naar de hockey brengen; je kunt hem of haar afzetten (indien met de auto dan op de parkeerplaats bij FC Lisse; zie hieronder) maar niet begeleiden naar de velden; je kunt ook niet als toeschouwer blijven kijken;
 • indien je getraind of een wedstrijd gespeeld hebt dan kun je niet als toeschouwer bij een andere training of wedstrijd gaan kijken; de enige optie na de training of wedstrijd is dus … naar huis!
 • uitgezonderd van deze maatregel zijn begeleiders van G-hockey, en maximaal 6 rij-ouders van het bezoekende team (dus niet van Hisalis teams!). Deze begeleiders/rij-ouders wordt dringend verzocht zich te registreren via de QR code die op ons sportpark op meerdere plekken beschikbaar is, of van tevoren via deze link. Registreren

 

Daarnaast gelden natuurlijk ook nog alle andere maatregelen, waarvan de belangrijkste zijn:

3.  Indien klachten … blijf thuis!

4.  Parkeer de auto

 • op het algemene parkeerterrein bij voetbalvereniging FC Lisse (50 meter voorbij de ingang van Hisalis), 
 • maar kom liever op de fiets of lopend! 

5.  Volg de looplijnen 

 • bij het betreden van ons sportcomplex via het terras, en het verlaten via de route achter het clubhuis langs; 
 • uiteraard geldt dit alleen voor spelers en de weinige begeleiders die ons sportcomplex mogen betreden!

6.  Handhaaf 1,5 meter! 

 • De toegenomen besmettingscijfers zeggen genoeg …

7.  Bij vervoer naar uitwedstrijden  ...

 • waarbij personen uit meerdere huishoudens in één auto zitten, dienen in ieder geval alle personen van 13 jaar en ouder een mondkapje te dragen (mondkapje zelf meenemen!).

8.  Heb je corona opgelopen? 

 • licht dan onverwijld de GGD in (indien dit nog niet gebeurd is); de GGD bepaalt dan via contactonderzoek de gevolgen voor het team.

Alle maatregelen zijn actueel op het moment van publicatie van dit bericht. De maatregelen kunnen in de loop van de tijd veranderen. Houd daarom de website van Hisalis goed in de gaten; daar zullen updates worden gepubliceerd! Alleen de eerste aankondiging van dit seizoen van 27 augustus (zie elders op de website) is ook per email verzonden. 

Verder is geen vereniging hetzelfde en zullen de maatregelen per vereniging verschillen. Check daarom bij uitwedstrijden ook de regels bij die verenigingen via hun website! 

Meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen kun je vinden op de website van de KNHB (www.knhb.nl). Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je die stellen via [email protected].  

Wij verzoeken iedereen om zelf verantwoordelijkheid te nemen bij het naleven van alle maatregelen. Ook verzoeken wij iedereen om anderen aan deze maatregelen te helpen herinneren wanneer zij er zich niet aan houden. Alleen samen krijgen we Corona onder controle en kunnen we de voortgang van de competitie helpen waarborgen!
 

Met sportieve groet,
Bestuur HC Hisalis

 

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.