header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Dec
1

Reminder Pubquiz

Nieuws afbeelding

Beste leden,


De dagen worden korter, maar dat betekent ook dat de Hisalis Pubquiz Christmas edition steeds dichterbij komt. Zaterdagavond 12 december kunnen de hersenen gekraakt worden met de leukste quiz van het jaar. Er zijn al 15 teams die het tegen elkaar op zullen nemen, maar er zijn nog wat plekken over. Dus aarzel niet en schrijf je snel in met je team. Deze quiz is zowel voor de senioren als junioren. Iedereen is welkom om mee te doen!


Om de Hisalis Pubquiz als vanouds te laten voelen, is het ook mogelijk om de biertjes, wijnen en borrelplanken van Hisalis voor deze avond te bestellen. Wereldwijnen heeft voor ons een mooie selectie aan wijnen samengesteld, de Warsteiner flesjes zullen koud staan, en de borrelplanken zullen op zaterdag vers gemaakt worden. Alle redenen om zowel jezelf als de club te helpen door een bestelling te plaatsen via deze link of hieronder.
De huidige maatregelen laten het toe om de online pubquiz door te laten gaan. Schrijf je dus snel in, maar zorg er wel voor dat je je als team ook aan de maatregelen houdt.


De teamcaptains van de teams die zijn ingeschreven, zullen volgende week meer informatie ontvangen.


Tot volgende week!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.