header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Aug
19

Reminder: Bardienst 2021-2022 inplannen !!

Nieuws afbeelding

 

De zomervakantie loopt naar het einde, er staan al verschillende oefenwedstrijden ingepland, dat betekent dat het hockeyseizoen bijna van start gaat.

Diverse leden hebben al bardiensten ingepland voor komend seizoen, waarvoor onze dank. Wanneer het wedstrijdschema bekend is, worden de openstaande diensten weer 3 weken van tevoren aangevuld.

Op zaterdag 28 augustus en 4 september worden er oefenwedstrijden gespeeld. De bar is dan geopend en er zijn nog een aantal mogelijkheden om hier een bardienst in te plannen, deze tellen uiteraard mee met de 2 bardiensten die per lid per seizoen verzorgd moeten worden.

Voor het invullen van de bardiensten zijn er 2 mogelijkheden:

-Afwachten totdat de barplanning een bericht stuurt wanneer er een dienst is ingepland, dat is 3 weken van tevoren. Als het tijdstip niet schikt, moet u zelf vervanging regelen.

-Via Hisalis App/Meer/Plan uw dienst zelf een dienst inplannen op een geschikt moment. In de week voor de ingeplande dienst wordt per mail een herinnering verstuurd.

Bij voorkeur worden de bardiensten verspreid over het seizoen ingedeeld; één voor de winterstop, één na de winterstop, zo maakt u het hele hockey-seizoen mee.

Verder gelden de volgende regels:
- Een bardienst kan tot drie weken vóór de ingeplande datum zelf gewijzigd worden;
- Seniorleden mogen geen bardienst tijdens hun eigen teamwedstrijd draaien;
- Samenloop van bardiensten en rijbeurten is niet te vermijden. In dit geval altijd zelf een vervanger zoeken en wijzigingen doorgeven aan [email protected].

Heeft u vragen: stuur een bericht naar [email protected].

Tot ziens op de club,

Jocelyn Flippo
Barplanning HC Hisalis


 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Barcoaches gezocht

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.