header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Jul
13

Nieuw Lid van Verdienste: Michel de Groot!

Nieuws afbeelding

Afgelopen zaterdag 10 juli 2021 heeft het bestuur Michel de Groot benoemd tot Lid van Verdienste. Michel is meer dan 10 jaar intensief betrokken geweest bij het reilen en zeilen van de G-hockey van onze vereniging. Michel begon hierbij als betrokken ouder en algemeen begeleider, om vanaf 2011 toe te treden tot het trainersgilde en vanaf 2015 het stokje over te nemen van Pieter-Jan de Bruijn als algeheel coördinator en voorzitter van de G-hockey commissie.

De G-hockey is een pareltje binnen onze vereniging. Al jaren lang vormen onze G-hockeyers een enthousiaste en hechte groep van sporters die begeleid wordt door een even zo enthousiaste groep van ouders en eigen trainers. En als kers op de taart doen onze G-hockeyers het ook nog eens uitstekend. Zo zijn ze in het seizoen 2013/2014 Nederlands kampioen geworden, en die unieke prestatie heeft nog geen enkel ander team bij Hisalis weten te evenaren!

Wij zijn Michel dan ook zeer erkentelijk voor alles wat hij al die jaren heeft gegeven om onze prachtige G-hockey traditie in ere te houden. Daarom is Michel na zijn laatste training aan de G-hockeyers door voorzitter Olaf Flippo en uit naam van het bestuur benoemd tot ‘Lid van Verdienste’.

Wij wensen Michel en zijn gezin natuurlijk alle succes toe in hun nieuwe woonomgeving, en we prijzen ons zeer gelukkig met het feit dat Maarten Knaap heeft aangegeven de rol van Michel over te nemen. Onze G-hockey traditie blijft daarmee gewaarborgd!

Namens het bestuur,

Olaf Flippo

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.