header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Aug
26

Onkruid vergaat niet bij Hisalis … of wel?

Beste leden en ouders van leden!

Binnenkort start de hockey competitie weer! En hoe kijken we daar naar uit, naar een vol seizoen met sportieve krachtmetingen tegen andere verenigingen … heerlijk!

Er is echter één vuiltje aan de lucht, of grond eigenlijk … Door het vochtige en warme weer van de afgelopen tijd, en het feit dat bestrijdingsmiddelen niet meer gebruikt mogen worden, is het onkruid op de vereniging helaas tot meer dan volle wasdom gekomen.

Dit is dan ook een hartenkreet aan leden, ook juniorleden en ouders van leden, om op zaterdag 4 september, vanaf 10.00 uur, te helpen om het onkruid weg te halen. En iedereen weet … vele handen maken licht werk! En dan is het nog gezellig ook! Neem handschoenen mee en wat tuingereedschap, zoals een mesje, bezem, stoffer en blik, of iets anders ‘handigs’. Na een paar uur ziet het park er dan weer pico bello uit, en kunnen we met een blij gemoed ook weer gasten ontvangen.

We verzoeken je jezelf bij mij op te geven via [email protected]. En zoals gezegd hopen we op een divers gezelschap, bestaande uit helpende handen vanuit alle teams, zowel junioren als senioren!

Overigens, voor de die-hards …, een aantal veteranen heeft toegezegd ook op 28 augustuste komen, om de eerste hand aan de strijd tegen het onkruid te leggen. Help die mannen! Ze kunnen het zeker gebruiken :) ! Voor 28 augustus hoef je je niet op te geven, en zijn we benieuwd naar de ‘spontane, zoete inval’ …

Tot binnenkort!

Met sportieve en groene groet,

Jan Karel Sterkenburg.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.