Wedstrijdverslagen H1/D1 Sep
24

Jong H1 loopt Rood-Wit onder de voet: 2-9 winst

Nieuws afbeelding

Jong Heren 1 was afgelopen zondag op bezoek bij Rood-Wit in Aerdenhout. Het team werd verwezen naar het zandveld en de tegenstanders bleken druk bezig  nog genoeg JA1 spelers te vinden die mee konden spelen. Ook werd op het laatste moment nog een keeper ingevlogen. Na die wat rommelige start kon de wedstrijd beginnen.  Thijs Legel opende de score en zorgde kort daarna ook voor de 0-2. Daarna legde Lennard Beelen de bal op de plank en scoorde Robert Snijder de 0-4.

Na rust was het zandveld nog steeds traag, maar Rood-Wit schoot uit de startblokken met het doorgaan van het geven van hoge scoops vanaf eigen cirkel ver naar voren om snel hun  aanvallers te bereiken. Dit resulteerde in twee doelpunten binnen tien minuten zodat Hisalis zich even achter de oren moest krabben. Maar in no-time stelden de bezoekers weer orde op zaken door telkens na een gedegen spelopzet het doel van Rood-Wit te bestoken, waar de inval keeper overigens erg goed werk verrichtte en veel doelpunten wist te voorkomen.

Het spel van Hisalis ging weer lopen en Domien Steenbergen sleepte fraai zijn strafcorner binnen: 2-5. Halverwege de tweede helft ontving Lennard Beelen een diagonale pass op rechtsvoor, hij nam hem mee en sloeg in de loop hard in het doel en scoorde hiermee prachtig de 2-6. Thijs Legel deed bij een zoveelste aanval een speels rondje langs de cirkel van Rood Wit voor hij de 2-7 in de touwen legde.

Ondertussen hielden Hisalis keeper Aidan Soesman en zijn verdedigers het doel verder schoon bij de voortdurende scoopaanvallen van Rood-Wit. Robert Snijder maakte de eindstand nog mooier met een keiharde slag op doel en een score uit de strafcorner zodat de eindstand op 2-9 uitkwam. Ondanks deze monsterscore was het gelukkig nog wel gezellig met de tegenstander op het terras na afloop.