header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Nov
13

Corona maatregelen vanaf 13 november 2021

Nieuws afbeelding

Vrijdagavond 12 november heeft het kabinet verdere aanscherpingen van de corona maatregelen aangekondigd. Deze verdere aanscherpingen zijn vanaf 13 november 18:00 uur van kracht.

Voor alle leden en bezoekers van Hockeyclub Hisalis betekent dit vanaf zondag 14 november het volgende.

 ·Wedstrijden en trainingen blijven op alle dagen van de week toegestaan.

 • Dat is in ieder geval goed nieuws!

 

 ·Publiek is helaas niet toegestaan.

 • Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, hebben toegang tot ons park, zoals coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en vrijwilligers die op dat moment een rol vervullen. Dit geldt ook voor bezoekende teams!
 • Spelers van wedstrijden mogen niet eerder dan 45 minuten voor de wedstrijd ons park betreden, en dienen uiterlijk 45 minuten na de wedstrijd het park weer te hebben verlaten. Dit geldt ook voor bezoekende teams!
 • Voor trainingen mogen deelnemers niet eerder dan 10 minuten voor de training ons park betreden, en dienen direct na de training het park weer te verlaten.

·Het terras en clubhuis zijn alleen geopend tijdens wedstrijddagen in het weekend.

 • Betreden van het terras of clubhuis is alleen mogelijk na het tonen van een CTB en eventueel identiteitsbewijs (vanaf leeftijd 18; oudere jeugd kan bij het betreden van het terras gevraagd worden een identiteitsbewijs te tonen om vast te stellen of de 18-jarige leeftijd wel of niet is bereikt).
 • ­Bovenstaande is van toepassing op spelers en op niet-spelers die functioneel aanwezig zijn; publiek is immers niet toegestaan.
 • ­De ingang van het terras en clubhuis is te bereiken door achter het clubhuis langs naar het terras te lopen.
 • ­Op het terras en in het clubhuis dient men een zitplaats te zoeken.
 • ­Op andere dagen dan wedstrijddagen in het weekend is het clubhuis gesloten. Op dat moment kan men als speler ook op het terras de training afwachten, zonder CTB te overleggen, aangezien het terras dan geen horeca functie heeft.

·En de 1,5 meter afstandsregel is weer volledig van kracht (vanaf leeftijd 13). Daarnaast:

 • Bij klachten blijf je thuis en laat je je direct testen, ook als je al gevaccineerd bent;
 • ­Schud geen handen;
 • ­Was vaak en goed je handen;
 • Hoest en nies in je elleboog.

 ·Informatie over zaalhockey volgt later.

Het blijven lastige tijden, waarin het corona virus flink om zich heen blijft slaan. Onze inzet als bestuur is om, net zoals in het verleden, aan alle maatregelen te voldoen. Ieder persoon mag natuurlijk zijn eigen mening over de maatregelen hebben, maar het bestuur mag en kan dat niet. De taak van het bestuur is immers om ervoor te zorgen dat de vereniging en de hockey activiteit niet worden gehinderd door boetes of stilleggingen na controle. Dán zouden wij de leden pas slecht gediend hebben. Ook dienen de maatregelen op onze vereniging helder, voorspelbaar en uitvoerbaar te zijn voor alle spelers en vrijwilligers. Dit laatste kan er wellicht toe leiden dat een maatregel niet op het scherpst van de snede wordt uitgewerkt, omdat de uitvoerbaarheid dan in het geding komt.

Wij hopen op betere tijden, en danken intussen namens de hele vereniging alle vrijwilligers die met hun inzet de vereniging door deze woelige baren heen weten te loodsen; chapeau!

Met sportieve groet,

Bestuur
HC Hisalis

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.