header foto header foto header foto header foto
 
Arbitragecommissie Nov
20

Infoavond zaalcompetitie dinsdag 23 november 19.30 uur via Zoom!

Het is alweer meer dan een seizoen geleden maar hopelijk gaat binnenkort de zaalcompetitie weer van start. Alle teams dienen zelf voor scheidsrechters te zorgen. Tijd dus om je kennis over de spelregels in de zaal op te poetsen. Daarnaast zijn er een aantal spelregels gewijzigd.
 
Dinsdag 23 november wordt er onder leiding van Auke Hoekstra een zaalbriefing gegeven m.b.t. de regels en het fluiten in de zaal. Deze briefing start om 19.30 uur via Zoom. Aanmelden is niet nodig. Tijdens deze briefing worden de verschillen tussen de zaal- en veldregels weer naar boven gehaald en de nieuwe regels toegelicht.
 
De briefing is bedoeld voor iedereen die op de hoogte wil zijn van de zaalregels, maar zeker voor degenen die (verschillende) teams gaan fluiten. Ook ouders die bereid zijn te gaan fluiten worden nadrukkelijk voor deze informatieavond uitgenodigd!
 
Let op!! Voor de zaalwedstrijden dient elk team voor een scheidsrechter te zorgen. Dit geldt voor zowel uit- als thuiswedstrijden. De arbitragecommissie deelt geen scheidsrechters in voor deze wedstrijden. De teams moeten zelf voor een scheidsrechter zorgen. 
Daarom een dringende oproep aan alle ouders, die bereid zijn om wedstrijden te fluiten, om hun scheidsrechterskaart te halen. Opgeven kan via [email protected] 
 
De link naar de Zoom-meeting is: https://sanofi.zoom.com/j/4574119817
 
Tot ziens op dinsdag 23 november om 19.30 uur!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.