header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Dec
11

Bestuurswissel TC/Hockeyzaken

In de ALV van 29 november jl is het voorstel van het bestuur om Cees de Bruin voor te dragen als de nieuwe voorzitter TC/Hockeyzaken unaniem aangenomen. Cees volgt daarmee Frans Duivenvoorden op die aangegeven had niet meer verkiesbaar te zijn voor deze positie. 

Frans heeft 5 jaar deze positie bekleed en op een bevlogen manier de Technische Commissie leiding gegeven. In al die jaren heeft Frans iets moois neergezet met oa de hockeyacademie en een TC met enthousiaste vrijwilligers. Frans zet zijn passie voorlopig voort als hoofd operationele zaken (materialen, arbitrage, zaal- en veldschema’s) en de gehele jongste jeugd en junioren-lijn. Frans blijft dit samen doen met de commissie's die daarvoor verantwoordelijk zijn. Frans is voor deze zaken per e-mail te bereiken op [email protected].

Cees is al 12 jaar verbonden met de club. Hij is begonnen met trimmershockey, is een paar jaar coach geweest, speelt sinds 2017 bij de Veteranen en is drie jaar geleden als lijncoordinator voor JABC bij de TC gekomen. Cees zal zich in eerste instantie focuseren op de senioren-lijn en G-hockey en op strategische, externe zaken. Daarbij zal hij zich laten leiden door drie elementen: collaboratie/samenwerken, communicatie en complimenteren (de 3 C’s). Cees is voor deze zaken per e-mail te bereiken op [email protected].

In de JABC lijncoördinatie neemt Tjeerd van der Mark de opengevallen plek op naast Constant Vink.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.