header foto header foto header foto header foto
 
Van de voorzitter Jan
18

Graag hef ik met jullie het glas op 2022 !

Nieuws afbeelding

Lieve Hisalis leden, ouders/verzorgers van leden, vrijwilligers en sponsoren,

Terug naar normaal … dé grote wens voor 2021. Normaal, met elkaar, een handdruk of omhelzing, uitgaan met vrienden, zonder zorgen naar opa en oma, op vakantie gaan, lekker hockeyen, … met als enige beperking het universeel schaarse goed: tijd. Maar helaas bracht 2021 dit niet. Of althans niet onversneden. Natuurlijk, Bohemian Raphsody was weer terug op nummer 1 van de Top 2000, maar verder hebben we nog steeds te maken gehad met vele beperkende maatregelen, ook op onze hockeyclub, en met een seizoen 2020-2021 dat qua competitie en voor senioren volledig in het water is gevallen. Daarnaast hebben sommigen van ons helaas ook nog eens tegenslagen te verwerken gekregen op het gebied van gezondheid of financiën. Houd alsjeblieft vol!

Heen en weer zwevend tussen teleurstelling en hoop, dat kenmerkt voor velen 2021. Zo werd de teleurstelling van het afblazen van bijna de gehele competitie 2020-2021, inclusief zaalhockey, ingevuld door wekelijkse onderlinge wedstrijden voor de jeugd die met veel enthousiasme gespeeld werden. Aan het eind van het seizoen kon er zelfs weer even tegen andere clubs worden gespeeld, ook door senioren. Na de zomer, na de benoeming van Michel de Groot als Lid van Verdienste voor zijn inzet voor de G-hockey, kon de veldcompetitie 2021-2022 ook weer normaal aanvangen, en tot de winterstop volledig worden afgerond. Dat alles bracht hoop, gelukkig maar! Toegegeven, het was niet helemáál ‘normaal’ aangezien op enig moment het gebruik van het clubhuis beperkt werd en later toeschouwers zelfs niet meer op ons park aanwezig mochten zijn. Ook was het vervolgens weer een teleurstelling dat de zaalhockey direct na de start stilgelegd moest worden, en dat dit in de persconferentie van 14 januari met nog eens twee weken werd verlengd. Daartegenover staan dan weer hartverwarmende gebeurtenissen, zoals de toekenning van de Wim Schwarz beker 2021 aan Sven Cozijn en de benoeming van Anje Hepkema tot Lid van Verdienste. Meer informatie hierover volgt in de komende mededeling op de website later vandaag. Daarnaast is er een opvolger gevonden voor aftredend bestuurslid en voorzitter Technische Commissie Frans Duivenvoorden, in de persoon van Cees de Bruin. Ook dat is zeer verheugend! Meer informatie daarover volgt in een mededeling op de website over een kleine week. En tenslotte waren er ook nog andersoortige activiteiten, zoals de realisatie van de Flextent (dank aan de Vrienden van Hisalis), nieuwe picknick tafels (dank aan sponsoren), spannende Silvercup wedstrijden (dank aan Dames I en Heren I), basisopleiding KNHB trainen/coachen, Ter Specke sportinstuif, Pubquiz, online informatie avonden, digitale ledenvergadering (de notulen worden binnenkort gepubliceerd, achter de login) en een kerstattentie voor onze trouwe sponsoren. En natuurlijk ook nog de hervatting van zaaltrainingen vanaf 17 januari…

Inderdaad, 2021 was zweven tussen teleurstelling en hoop … En wat gaat 2022 brengen? Tja, ik durf me niet meer aan voorspellingen te wagen; we kunnen de omstandigheden die op ons afkomen nu eenmaal niet bepalen. Toch zie ik 2022 met groot vertrouwen tegemoet. Wij hebben een prachtige en springlevende hockeyvereniging, die midden in het sportieve leven staat van de bollengemeenten die zij bedient. Ook hebben we zeer loyale leden, ouders/verzorgers van leden, vrijwilligers en sponsoren, die gezamenlijk de vereniging maken tot wat zij is. En dat zijn precies de ingrediënten voor de dis die vertrouwen heet! In ieder geval bereiken wij in 2022 een indrukwekkende mijlpaal; ons 50-jarig jubileum! In dat kader zullen er verspreid over het gehele jaar mooie evenementen plaatsvinden. Het volledige programma zal binnenkort via de ‘Hisalis Glossy’ en via de website kenbaar worden gemaakt. Vijftig jaar … en toch nog zo jong en vitaal! Ik wil hierbij alle leden, ouders/verzorgers van leden, vrijwilligers en sponsoren heel hartelijk danken voor hun trouw aan de club, en ik wens iedereen in 2022 gezondheid, geluk, vriendschap, respect, sportiviteit én een terug-naar-‘normaal’ … maar nu echt!

Met sportieve groet,

Olaf Flippo
Voorzitter

Gerelateerde nieuwsberichten

De nieuwe velden worden steeds meer realiteit

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.