header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Jan
18

Wim Schwarz beker en Lid van Verdienste

Nieuws afbeelding

Tijdens de algemene ledenvergadering van afgelopen 29 november zijn twee prachtvrijwilligers gehuldigd; de Wim Schwarz beker 2021 is toegekend aan Sven Cozijn en Anje Hepkema is benoemd tot Lid van Verdienste!

Sven is al jaren een steun en toeverlaat voor de vereniging. Veel mensen kennen hem als enthousiast en begenadigd hockeyer. Begonnen in de jeugd is hij nu alweer zo’n 7 jaar lang, vanaf 2014, de rots in de branding van Heren 1; geen aanvaller komt er langs, en geen verdediger stopt zijn verwoestende sleep! En als niet-drinker is hij de uitgelezen penningmeester van de bierpot van Heren 1 … Maar ook buiten het veld staat hij zijn mannetje. Zo is hij al jaren achtereen trainer en coach van menig jeugdteam, en van de jeugdige teams van trimmers en veteranen. Ook is hij al jarenlang lid van de evenementencommissie en heeft hij aan menig evenement bijgedragen; de mooie posters alleen al zijn hier getuige van. Maar waar de club hem zeker ook voor mag waarderen is zijn inzet en bijdragen tijdens de hele coronacrisis. Hij was altijd een grote steun en toeverlaat bij het aanpassen van het clubhuis en markeren van looproutes om aan alle coronamaatregelen te voldoen. Zo zullen de meeste leden zich nog wel kunnen herinneren dat hij de looplijnen rondom velden en clubhuis met zijn drone in beeld heeft gebracht en op de website heeft gepubliceerd. Zeer indrukwekkend! Verder was hij de eerste die digitale trainingen ging verzorgen. En ook de digitale bingo, de digitale pubquiz en de digitale ALVs heeft hij mogelijk gemaakt, met de inzet van een Youtube kanaal voor het digitale aspect. Tenslotte is hij ook nog barcoach en ‘een razende reporter’ voor verslagen en livestreams van Heren 1 en Dames 1 En dit alles is slechts een greep … We hopen nog jaren van zijn aanwezigheid en bijdragen te mogen genieten; de Wim Schwarz beker is dit jaar heel terecht voor Sven!

Na digitaal applaus van alle digitaal aanwezigen ontvangt Sven thuis de beker en bloemen van de voorzitter, die tijdens de algemene ledenvergadering bij de familie Cozijn te gast is. Sven is op dat moment hard bezig om die vergadering digitaal te ondersteunen. Deze toekenning is aldus boter bij de vis!

Na eerder dit seizoen Michel de Groot te hebben benoemd tot Lid van Verdienste vanwege zijn jarenlange inzet voor de G-hockey (zie mededeling in juli 2021) is het bestuur verheugd dit seizoen een tweede Lid van Verdienste te kunnen benoemen, en wel Anje Hepkema! Anje staat absoluut model voor de vrijwilliger in hart en nieren. Als ouder is zij sinds haar kinderen zijn gaan hockeyen, sinds 2002, dus al zo’n 20 jaar, allerlei taken gaan uitvoeren. Dit omvat een verscheidenheid aan rollen, zoals het begeleiden en coachen van jeugd teams, het aansturen van de gehele jongste jeugd vanuit de Technische Commissie, het werven van andere vrijwilligers, secretaris van de Technische Commissie, toernooi organisaties, barhoofd, lijncoördinatie junioren meisjes, wedstrijdsecretariaat senioren, en lijncoördinatie senioren. Zij heeft voor al haar inzet in 2015 al de Wim Schwarz beker ontvangen, maar zij is daarna onverdroten doorgegaan met haar vrijwilligersactiviteiten, tot de dag van vandaag aan toe. Het bestuur is verheugd en trots Anje als Lid van Verdienste te mogen benoemen.

Na digitaal applaus van alle digitaal aanwezigen ontvangt Anje thuis de oorkonde en bloemen van haar echtgenoot, die in het complot zat.

Sven en Anje, nogmaals, van harte gefeliciteerd!
 
Bestuur HC Hisalis

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.